Invitatie pentru „Magia cararii galbene”, spectacol de teatru la Esplanada Dunarii (Braila)


*Sambata, 23 iulie 2016, de la ora 18.00* Eveniment la sugestia Primariei Braila, cu actritele dramaticului brailean Catalina Nedelea, Emilia Mocanu si Flori Popa

afis      Brailenii sunt asteptati sambata, 23 iulie 2016, de la ora 18.00 la scena de la Esplanada, pe faleza Dunarii, la un spectacol de teatru. Evenimentul face parte din programul de vara realizat la sugestia lui Marian Viorel Dragomir – primarul municipiului Braila (ales in 5 iunie 2016) prin care se doreste animarea zonelor publice pe timpul verii si cu activitati cultural-distrative.

Catalina Nedelea, 29 mai 2014

Catalina Nedelea

Este un spectacol numit „Magia cararii galbene’ (dupa celebra poveste „Vrajitorului din Oz” de L. Frank Baum) care se joaca de ceva vreme, sustinut de actritele Catalina Nedelea (care este si profesor coordonator al clasei de teatru la Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila), Flori Popa si Emilia Mocanu, toate trei activand la Teatrul „Maria Filotti”.  Foto de Armanda Filipine din arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei de la o lansare de carte (https://brailachirei.wordpress.com/2014/05/30/lansare-de-carte-cu-viorica-vlad-educatoare/) in care actritele Catalina Nedelea si Flori Popa au oferit momente poetice; Emilia Mocanu din spectacol.

Flori Popa, 29 mai 2014

Flori Popa

emilia mocanu

Emilia Mocanu

Catalina Nedelea face parte din galeria actorilor braileni care, gratie talentului si nenumaratelor roluri interpretate de-a lungul vremii, au adus un plus valoare si au adus Teatrul <Maria Filotti> la nivelul de astazi. Cu prietena sa Flori Popa, a demarat un proiect de spectacole pentru copii. A adaptat si dramatizat texte cunoscute, povesti ale copilariei„, precizeaza Camelia Gusatu – director executiv Directia Cultura, Invatamant, Sport si Turism din Primaria Braila.

           „Regie e mult spus si nu as vrea sa se supere oamenii care fac asa cum trebuie acest lucru. Eu doar m-am jucat, intr-un anumit moment al vietii, asa m-am exprimat, asta a fost calea pe care am gasit-o atunci. Sunt norocoasa. Am incercat si anul trecut, cand am fost invitate sa jucam in cadrul festivalului de Teatru pentru Copii si Tineret <Carabus< si la mai multe evenimente ale scolilor din Braila. Sunt sigura ca nu ne vom opri aici” – Catalina Nedelea, despre spectacolul care se va juca si pe scena Espalandei.
Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s