La Gradina Zoo Braila, gratuit Tiroliana si Slackline duminica


*Intrarea insa se plateste *Prima demonstratie si distractie de acest gen, cu ajutorul alpinistilor utilitari, are loc in 24 iulie 2016 de la ora 10.00 *Organizatori: Directia Pietelor si Primaria Braila  

afis distractii la Zoo       La Gradina Zoologica din Braila se desfasoara incepand cu data de 24 iulie 2016, duminica, activitati sportive menita sa aduca un plus de distractie pentru copii si tineri, in vacanta. Organizatorii sunt Primaria municipiului Braila si SC Administratia Pietelor si Targurilor Braila (societate aflata in subordinea Consiliului Local Municipal Braila). „De precizat ca biletul de intrare la Zoo se plateste, iar duminica Tiroliana si Slackline nu se platesc„, subliniaza primarul Marian Viorel Dragomir intr-o postare pe Facebook.

Prima demonstratie si disctractie de acest gen, cu ajutorul alpinistilor utilitari, are loc in 24 iulie 2016 de la ora 10.00. Biletul de intarre la Zoo Braila este 2 lei pentru copil, 5 lei per adult.

* * *

          Tiroliana (traversarea tiroliana) este coborarea cu ajutorul unui scripete suspendat (pe doi stalpi de sustinere) de un cablu din otel, legat intre 2 puncte fixe, despartite de o prapastie, o apa etc. Practicantul este legat de scripele cu ajutorul unor hamuri si, prin forta gravitationala, practicantul traverseaza cablul. Tiroliana este o activitate des uzitata in programele de teambuilding. Cea mai lunga tiroliana traverseaza lacul Cernica (http://www.extremepark.ro/tiroliana).

           Slackline (site la http://slacklining.ro/) presupune deplasarea intre doua puncte fixe folosind o franghie pe poste de… punte.

Anunțuri

1 comentariu

  1. […] invitatia in Gradina Zoologica pentru duminica trecuta – a se vedea la https://brailachirei.wordpress.com/2016/07/23/la-gradina-zoo-braila-gratuit-tiroliana-si-slackline-d… – pentru aceasta duminica, 31 iulie 2016, copiii si tinerii sunt asteptati la noi […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s