PMP Brăila după anunțul fuziunii cu UNPR, condus de deputat Marioara Nistor


*Viorel Botea – liderul până acum al PMP Brăila, rămâne in formatiune și detine pozitia de prim-vicepreședinte

DSCN1068 marioara nistor

Marioara Nistor

Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară (PMP), întrunire din 22 iulie 2016 (după anunțul fuziunii PMP cu Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), prin absorbția acestui din urmă partid), a stabilit noii președinți ai organizațiilor județene. Pentru noul PMP Brăila a fost numită președinte Marioara Nistor (foto din arhiva revistei de cultură si informatie Braila Chirei de la intâlnirea de la Brăila din 31 mai 2016, din timpul campaniei electorale de la locale cu Valeriu Steriu – presedinte UNPR) – deputat, fost lider al UNPR. Fuziunea celor două partide a fost anunțată recent de Traian Băsescu – liderul PMP, fostul al României – ca o formulă de colagulare a dreptei.

Viorel Botea, PMP 008 a       Viorel Botea (foto) – profesor, fostul președinte al PMP Brăila a fost numit prim-vicepreședinte al PMP Brăila și intră în Consiliul Executiv Național, ca vicepreședinte, la fel ca și Marioara Nistor.

Marioara Nistor a fost aleasă deputat în 2012, pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP – DD); în mai 2014 a trecut la UNPR, unde a avut încă de la început funcția de președinte la organizația județeană.

Reclame

1 comentariu

  1. […] care a fuzionat cu PMP) este noul presedinte (fusese numita de la Bucuresti presedinte – https://brailachirei.wordpress.com/2016/07/23/pmp-braila-dupa-anuntul-fuziunii-cu-unpr-condus-de-dep…), profesorul Viorel Botea (fostul presedinte al PMP Braila) este […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.