Se deschide Tabăra de Creaţie şi re-Creaţie „Brăila – oraşul frate cu Dunărea”


*Duminica, 24 iulie 2016, in statiunea Lacu Sarat, de la ora 18.00

tabara 1         Primul eveniment, care deschide Tabăra de Creaţie şi re-Creaţie „Brăila – oraşul frate cu Dunărea” (anuntat si de noi, in calitate de prieteni ai Literaturii si de partener media la https://brailachirei.wordpress.com/2016/07/14/asociatia-universul-prieteniei-din-iasi-tabara-de-creatie-la-braila/) organizata de Asociatia „Universul prieteniei’ din Iasi condusa de Rodica Rodean, are loc duminica, 24 iulie 2016, de la ora 18.00 in statiunea balneara Lacu Sarat – hotel „Diana”.

Va fi o prezentare de carti si reviste, moderata de poetul Emilian Marcu (n.aut. De mentionat ca moderatorul este un laureat al Festivalului Poetilor din Balcani desfasurat an de an de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati’ Braila si Filiala Sud-Est a Uniunii Scriitorilor  din Romania cu finantare de la Consiliul Judetan Braila).

Tabara are loc pe parcurul unei intregi saptamani, programul este descris in materialul deja publicat, cu intalniri la Biblioteca „Istrati” si un eveniment la Muzeul Brailei „Carol I” – sectia Etnografie condusa de Gabriela Closca (unde poeta si artista plastica Constanta Abalasei-Donosa, care a publicat sub egida Asociatiei „Universul prieteniei’ si va lansa in timpul taberei, a avut o expozitie de grafica).

Pana la deschiderea taberei, Rodica Rodean a realizat un scurt film despre Braila si l-a postat pe pagina sa din reteaua Facebook. Multumim, stimata Prietena!

2 gânduri despre „Se deschide Tabăra de Creaţie şi re-Creaţie „Brăila – oraşul frate cu Dunărea””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.