Zilele Brailei 2016, atractii pentru toate gusturile


*In perioada 11 – 15 august * Festivalul national de dans popular <Lina Chiralina>, Parada masinilor de epoca fac parte din program * Carla’s Dreams si DJ Project sunt cei care ii vor atrage pe tineri in fata scenelor, Maria Dragomiroiu si Margareta Clipa pe cei care iubesc muzica populara *Artificiile si laserele sunt si ele in program, la fel ca si o noua editie a Festivalului de Teatru pentru copii

Carla s Dreams

Carla’s Dreams

Echipa Primariei municipiului Braila in frunte cu primarul Marian Viorel Dragomir a definivat programul pentru Zilele Brailei (N.red. Ziua municipiului Braila este 6 decembrie – de Sfantul Ierarh Nicolae, ales patron spiritual al urbei, dar la un moment dat s-a hotarat ca sa fie si o perioada de sarbatoare in perioada mai placuta climatic, sa se poata bucura tot omul de spectacole si alte atractii; pentru ca Braila a fost mare port, are Flotila Dunarii aici, s-a ales data de 15 august – Sf. Maria, patroana marinarilor). In comunicatul de presa de mai jos aflam cateva din surprizele (N.red. Tineri din PSD au avut intalniri, unele neconventioanle, la berarii, cu tinerii pentru a le afla dorintele!) propuse pentru aceasta editie.

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu

Carla’s Dreams (Nota. Trupa din Republica Moldova care s-a facut remarcata si prin faptul ca nu iese pe scena decat cu un start gros de machiaj https://www.youtube.com/user/CarlasDreamOfficial), DJ Project, Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu (N. red. Care nu vine prima oara la Braila – aici un scurt dialog pe care l-am avut cu indragita interpreta https://brailachirei.wordpress.com/2009/09/24/%e2%80%9cimi-pasa-de-ce-ramane-dupa-mine%e2%80%9d/ foto de Armanda Filipine, in arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei) sunt doar o parte dintre artistii care vor veni la Zilele municipiului Braila. Festivalul national de dans popular <Lina Chiralina>, Parada masinilor de epoca,  concursuri si jocuri marinaresti, targ national al anticarilor si buchinistilor fac parte din program. 1000 de artisti din tara si din strainatate vor evolua in 15 locatii din Braila. Nu vor lipsi artificiile si spectacol de lasere pe Faleza Dunarii.

        Principalele locatii in care se vor desfasura evenimentele sunt Faleza Dunarii, platoul si parcarea Primariei, Parcul Monument, Oraselul Copiilor, Parcul ZOO, Gradina Publica, Piata Traian, Parcarea Braila Mall, Parcul <Caporal Musat>, Parcul Dinamo, CNIPT, Calea Galati, Parcul Lacul Dulce si Vidin – rondou vis a vis de Liceul Progresul. In toate aceste locatii se vor desfasura spectacole de muzica populara din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria si Republica Moldova, spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictură şi desen, concerte de fanfară, concerte blues şi jazz, concurs national de carting, parade masinilor de epoca, proiecţii de filme – capodopere ale cinematografiei naţionale, concursuri marinăreşti, competiţia anuală de canotci 10+1 iniţiată de Ivan Paţaichin etc. Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunarii si punctele in care se desfășoara momentele de divertisment, brăilenii vor avea ocazia sa facă fotografii cu Mascota orașului – Ceasul din Piata Traian, dar si cu Zeul Neptun si nimfele, Mickey Mouse, Minnie si Tigger, etc.

         Vor avea loc parade cu animatori, jonglerii cu foc si face painting. Acestia vor interactiona sau comunica cu brailenii, vor imparti flyere cu programul evenimentelor, vor fi in centrul atentiei pentru realizarea de fotografii unice. Pe Faleza Dunarii vor fi amplasate chioscuri cu mesteri populari traditionali, artisti, mic mobilier, mobilier de grădină, jucarii.  Vor fi amplasate standuri ale reprezentantilor din alimentatie publica.

          Duminica, 14 august 2016, pe Faleza Dunarii vor fi spectacole de muzica populara cu Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu. Seara se va finaliza cu un joc de artificii. Luni 15 august 2016, pe Falaza Dunarii, DJ Project, Carla’s Dreams si un impresinant show de lasere vor incheia Zilele municipiului Braila„.

Reclame

2 comentarii

  1. […] Zilele Brailei 2016, atractii pentru toate gusturile […]

  2. […] Zilele Brailei, in 1… on Zilele Brailei 2016, atractii… […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.