Marian Ion revine in postul de arhitect sef al municipiului Braila


*Dupa ce a demisionat, in mai 2016, ca sa candideze independent la Primaria Braila, arhitectul a concurat pe postul ramas vacant si a obtinut punctajul ce ii permite sa revina in propriul birou din administratie

marian ion, 2013      Arhitectul Marian Ion (foto din arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei de la Seminarul romano-francez “Conservarea, restaurarea si punerea in valoare a monumentelor si zonelor istorice protejate – centru pilot Braila’, un proiect organizat de Consiliul Judetean Braila, Primaria Braila, cofinantat de Asociatia Localitatilor si zonelor Istorice si de Arta din Romania si Ambasada Frantei in Romania) a detinut – timp de sapte ani – functia de arhitect sef al municipiului Braila inainte de a candida pentru pozitia de primar la Primaria Braila la alegerile locale din 5 iunie 2016. Anterior si-a dat demisia, altfel ar fi avut probleme legale (pentru a-si desfasura activitatile din campania electorala). Postul sau a fost declarat vacant si in primele zile din luna august 2016 a avut loc concursul de ocupare a functiei. Marian Ion s-a inscris la acest concurs si l-a sustinut in 8 august, fiind singurul candidat care a si fost declarat castigator.

Marian Viorel Dragomir – noul primar, adversar in campania electorala al arhitectului sef – a fost obligat de rezultatul concursului sa accepte situatia. Pana in cel tarziu 23 august 2016, arhitectul sef trebuie sa revina la post.

In consecinta, cei doi vor conlucra pentru rezolvarea problemelor din municipiu, pentru remedierea multiplelor situatii neconforme (n.aut. Ele se stiu, le-am tot repetat… de la constructii noi care nu se incadreaza in pesisajul urban si pentru care trebuie sa intre in actiune si Politia pana la remedierea aspectului estetic – si nu ma refer aici doar la fatadele blocurilor distruse de asa-zisa reabilitare termica).

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.