Consiliul Judetean Braila, ordine de zi sedinta august 2016


*In data de 31 august, de la ora 9.00

Consiliul Judetean Braila – presedinte Iulian Francisk Chiriac (din partea PSD), vicepresedinti Ionel Epureanu (PSD) si Catalin Dan Murea (ALDE) – anunta sedinta de plen aferenta lunii august pentru data de 31, de la ora 9.00, in sala de sedinte a Companiei de Utilitati Publice „Dunarea’ (Piata Uzinei nr.1).

Ordinea de zi propusa de Iulian Francisk Chiriac (foto) pentru reuniune este urmatoarea: Iulian Francisk Chiriac, 18 aug 2016 a

  1). Proiect de hotarare privind desemnarea a 6 consilieri ca membri ai Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Braila

2).  Proiect de hotarare privind suplimentarea consumului de carburanti pentru  lunile august si septembrie la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dunarea “ Braila; 3).  Proiect de hotarare privind desemnarea domnului Francisk-Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean Braila, in calitate de reprezentant al Consiliului Judetean Braila in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Sud-Est pentru Situatii de Urgenta“; 4).  Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetului propriu al judetului Braila la trimestrul II al anului 2016; 5).  Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al judetului Braila, pe anul 2016; 6).   Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii termenului de transmitere in folosinta gratuita catre Facultatea de Inginerie Braila-Universitatea “ Dunarea de Jos” Galati a unor spatii din imobilul situat in municipiul Braila, Calea Calarasilor nr. 29, pe o perioada de 4 ani; 7). Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei, a statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila; 8).  Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei, a statului de functii  si a Regulamentului de organizare si functionare ale Muzeului Brailei “Carol I“; 9).  Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului Judetean de Urgenta Braila; 10). Proiect de hotarare privind modificarea organigramei si a statului de functii ale Camerei Agricole a judetului Braila; 11). Raport privind inventarierea si atestarea domeniului public al judetului Braila; 12). Raport privind activitatea  Asociatiei “Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila“; 13). Raport privind activitatea  Filarmonicii “Lyra-George Cavadia“ Braila; 14). Alte probleme.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.