Revista „Poem Caffe’, lansare numarul 10 la Centrul Cultural Nicapetre


*Poeta Luminita Dascalu – initiator si redactor-sef, a propus pentru eveniment o intalnire cu poeta Camelia Iuliana Radu – de profesie psihoterapeut, absolventa a liceului brailean „Murgoci’

camelia-iuliana-radu-in-revista-urmuz

Camelia Iuliana Radu

1         Revista „Poem Caffe” (http://poemcaffe.ro/revista) a ajuns la numarul 10 si poeta Luminita Dascalu, initiator si redactor-sef, propune publicului  interesat o intalnire speciala duminică, 9 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Centrul Cultural „Nicăpetre” – tot aici s-a lansat si primul numar (foto de atunci, din martie 2012, la https://www.facebook.com/BrailaChirei/photos/?tab=album&album_id=429592633799998 – pagina Facebook a revistei de cultura si informatie Braila Chirei). Practic, va fi o întâlnire cu poeta Camelia Iuliana Radu (foto preluare din revista „Urmuz” unde a si publicat). Gazda a evenimentului va fi Maria Stoica, muzeograf, sef Sectia Arta a Muzeului Brailei „Carol I”.

luminita-dascalu-lansare-revista-poem-caffe-100_0419

lansare numarul 1 revista „Poem Caffe”

De asemenea, tot dub genericul revistei „Poem Caffe”, Luminita Dascalu propune intalniri luni, 10 octombrie 2016, si la Colegiile „Nicolae Bălcescu” şi „Gheorghe Munteanu Murgoci” cu poezie si Camelia Iuliana Radu – scriitor şi publicist, de profesie psihoterapeut; Camelia Iuliana Radu a copilărit în Brăila, a absolvit Colegiul „Gheorghe Munteanu Murgoci” şi Facultatea de psihologie a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu; a publicat treisprezece volume de poezie, trei volume de proză, un volum de eseuri şi un album de grafică; are o impresionantă activitate publicistică şi este câştigătoarea mai multor premii literare.

*** În revista „Poem Caffe” au publicat de la cei mai importanţi poeţi români contemporani: Ion Mureşan, Ioan Es. Pop, Mihail Gălăţanu, până la elevi, membri ai cenaclurilor brăilene. Tot „Poem CAffe” ne-a reamintit poezia lui Mihail Grama şi a lui Marcel Gafton. În ea au semnat articole criticii Petre Răileanu, Miki Vieru, Cristian Livescu.
Evenimentele sunt organizate de poeta Luminiţa Dascălu şi revista „Poem Caffe”, în parteneriat cu secţia Artă a Muzeului Brăilei „Carol I” şi Colegiile Nationale „Nicolae Bălcescu” şi „Gheorghe Munteanu Murgoci”.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.