La Braila, concurs de directori reusit


*Cei mai multi candidati pentru posturile de directori/ directori adjuncti – 118 din 129 – au obtinut rezultate bune si au primit calificativul ‘admis’, urmand sa mearga in etapa doua, interviul * Doi candidati au absentat 

Cele 129 de cadre didactice din Braila care s-au inscris la concursul pentru ocuparea posturilor de directori sau directori adjuncti au avut o buna gazda in Colegiul National „Ana Aslan’ (foto) din municipiu unde s-a organizat proba scrisa miercuri, 12 octombrie 2016. Unii dintre candidati s-au inscris la mai multe scoli, pentru postul de director; la unele scoli si la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala sunt mai multi concurenti pentru acelasi post; sunt si scoli la care nu s-a inscris nimeni pentru ocuparea posturile de conducere. Din comisiile de concurs au facut parte, pe langa reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila, si consilieri locali si judeteni, dar si alte persoane care lucreaza in Primarie si Consiliul Judetean Braila. In total, peste 600 de persoane au asigurat buna desfasurare a concursului la Braila, inclusiv un delega de la minister.

Colegiul National        Conform metodologiei (ordin-5080-mencs_0 – click pe document in format PDF pentru amanunte) impuse de Ministerul Educatiei Nationale prin ordin de ministru (acelasi care a dorit sa aiba loc acest concurs – https://brailachirei.wordpress.com/2016/09/17/ministerul-educatiei-vine-cu-precizari-referitoare-la-concursul-de-directori-si-adjuncti-in-scoli/), rezultatele au fost afisate pe site-ul ISJ Braila, a fel ca peste tot in tara, in aceeasi zi – amanunte in isj-braila-conc-directori-rezultate-finale-proba-scrisa click pe documentul (in format PDF) semnat de prof. dr. Catalin Canciu – inspector scolar general, presedinte al Comisiei de concurs. Asa cum se poate observa din document, s-au inscris la concurs si actuali directori (ex. Gina Miron de la Colegiul „Aslan”, Elena Livica Bacanu de la Scoala Gimnaziala „Ion Creanga’, Mirela Brezuica de la Scoala Movila Miresii, Cici Mihaela Bolovan de la Scoala „Anton Pann”), unii care sunt acum directori nu s-au inscris – pentru cei care cunosc actuala configuratie la varf a cancelariilor este evident; de asemenea. au participat la concurs si persoane care nu sunt la acest moment in pozitie de conducere in scoala.

Majoritatea candidatilor braileni, 118 din 129, a obtinut punctaj bun care a permis primirea calificativului „admis’ si dreptul de a se califica pentru urmatoarea etapa a concursului – interviul. Doi candidati braileni au absentat.

Anunțuri

1 comentariu

  1. […] La Braila, concurs d… on Ministerul Educatiei vine cu p… […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s