Partidului Uniunea Salvați România are filială la Brăila


*Echipa se poate mari cu noi membri, persoane care trebuie sa indeplineasca criteriile de integritate ale formatiunii politice *Pana pe 27 octombrie se strang semnaturi pentru sustinerea candidatilor de la alegerile parlamentare

catalin-stancu-dscn8282

Cătălin Stancu

dscn8286

Cătălin Stancu, Clotilde Armand, Florin Grigorescu

Partidul Uniunea Salvați România (USR) are Filială Locală la Brăila; ședința de constituire a avut loc duminică – 9 octombrie 2016. Membrii fondatori ai filialei, care au trecut de o procedură de selecție specifică USR, și-au ales un Birou local format din Cătălin Stancu (foto) – președinte al filialei, Leonard Oprea – vicepreședinte, Radu Englezu – vicepreședinte, Vasile Neculai – membru, Florin Milea – membru. Foto (Cătălin Stancu, Clotilde Armand, Florin Grigorescu) de la intalnirea cu Clotilde Armand (vicepreședinte USR, consilier local in București – Consiliul Local Sector I) unde brăilenii (https://brailachirei.wordpress.com/2016/08/26/lideri-nationali-si-locali-din-uniunea-salvati-romania-usr-intalnire-la-braila/) dornici de schimbare au primit informații detaliate despre viziunea și programele formațiunii politice iniațiate și conduse de Nicușor Dan.

Filiala Locală Brăila a Partidului Uniunea Salvați România (USR) își propune obținerea unui scor de 10% la alegerile parlamentare din luna decembrie.

              Din programul politic al Partidului Uniunea Salvați România

           Partidul USR aduce în Brăila principiile care stau la baza noii formațiuni politice: reașezarea ierarhiilor în societatea românească pe criteriile moralității și competenței; o administrație publică eficientă, care să optimizeze interacțiunea cu persoanele fizice și juridice; o administrație publică transparentă, care asigură participarea cetățeanului la decizii; stoparea risipei banului public; justiție independentă și eficientă; economie funcțională, in care există o competiție economică corectă, sistemul legislativ și fiscal este predictibil, iar constrângerile birocratice sunt minime; un proiect național pentru marea infrastructură; un sistem educațional de calitate, care formează competențe în acord cu necesitățile vieții sociale și ale pieței muncii; un sistem sanitar care să își eficientizeze resursele și care să garanteze un act medical de calitate; dezvoltarea localităților urbane și rurale care să asigure creșterea calității locuirii și creșterea competitivității localităților; un sector cultural dinamic, creșterea gradului de acces la cultură și protejarea patrimoniului cultural.

Partidul USR și-a lansat in 5 octombrie 2016 și programul (pe web la https://usr.ro/program/) pentru alegerile parlamentare, program structurat pe capitolele transparență, industria modernă, agricultura micilor fermieri, învățământ, cultură, sănătate, transport, energie și mediu, România în lume. Un punct important din programul USR este și interconectarea Moldovei la coridoarele europene. „În Brăila, membrii USR își propun să vină cu soluții pentru problemele stringente cu care se confruntă județul. Principalele acțiuni de anul acesta vor viza strangerea semnaturilor necesare pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare, realizarea unei campanii electorale constructive și consolidarea filialei cu specialiști și oameni cu realizări și inițiativă. Activitatea de strângere de semnături are loc până pe data de 27 octombrie 2016, termenul limită de depunere a semnăturilor de susținere. Cei care doresc să susțină Partidul USR pot semna la corturile din zona Primariei si de la Romarta Veche până în 26 octombrie 2016 , zilnic în intervalul 9.00 – 18.00. Fiecare semnătură este prețuită și reprezintă o responsabilizare a Uniunii Salvați România în proiectul său politic„, precizează Cătălin Stancu – președintele Partidului USR Brăila.

Partidul Uniunea Salvați România este fondat pe structura Uniunii Salvați Bucureștiul și este un continuator al partidului care a obținut la București, la alegerile locale, peste 30% din voturi. Partidul își propune o reformare reală a mediului politic și administrativ din România. Pentru detalii, echipa din Brăila poate fi contactată la telefon 0744 990000 sau online pe pagina de facebook USR Brăila la https://www.fb.com/USRBraila/. Ccei interesați să se implice mai mult, pot veni și la sediul din Brăila, B-dul Independenței nr. 20 (intersecție cu str. Școlilor) în fiecare zi de luni și până vineri, între orele 10:00 – 13.00.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s