Directorul de la Palatul Copiilor Braila isi reconfirma functia


*Prof. Ghita Nedelcu – coordonatorul Cercului de orientare turistica este primul director care obtine „Admis’ si la ultima proba in concursul de directori organizat de ISJ Braila 

Perioada de concurs (prima proba a avut loc in data de 12 octombrie 2016 – detalii la https://brailachirei.wordpress.com/2016/10/12/la-braila-concurs-de-directori-reusit/) pentru candidatii la functiile de director si director adjunct continua la Braila incepand cu 17 octombrie 2o16 cu proba de evaluare a CV-ului si a planului managerial.

dscn1031

Ghita Nedelcu

Primul dintre candidatii la functia de director care a sustinut aceasta proba, si a obtinut calificativul „Admis”, este profesorul Ghita Nedelecu – directorul de la Palatul copiilor Braila, coordonator al Cercului de orientare turistica (organizator al unui foarte atractiv concurs de nivel national – „Danubius’, tinerii concurenti avand si o proba de supravietuire in parcul natural Insula Mica a Brailei, ex. https://brailachirei.wordpress.com/2016/07/11/la-braila-concursul-national-de-ecoturism-danubius-2016/).

Urmatorii candidati sustin proba in data de 19 octombrie 2016 la Casa Corpului Didactic Braila, la fel ca si primul, conform programarii ISJ – amanunte pe site la http://www.isjbraila.ro/file_comp/management/1476778246_Grafic%20modificat%20probe%20concurs.pdf.

Daca un candidat care este si director in acest moment nu se califica pentru post, el pierde automat dreptul de a mai ramane conducator al unitatii. In urmatoarea perioada, de la ISJ va fi numita o alta persoana pe post. Daca la o unitate de invatamant nu s-a inscris nimeni pentru pozitia de director, ramane in functie pana in luna decembrie 2016 actualul director, dupa care se numeste cineva pe post.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.