Lectie de… toamnă la Biblioteca Judeteană Brăila, cu Scoala „Gh. Naum’


*Cu elevi de la clase de gimnaziu, inclusiv tineri cu CES *Au prezentat un program de versuri, au vizionat un film

Elevi din clasele a VII-a și a VIII-a, inclusiv tineri cu cerinte educaționale speciale (CES), de la Școala Gimnazială „Nedelcu Chercea’ – structura Scoala „Gh. Naum” din Brăila, in coordonarea profesoarelor Simona Apostolescu, M. Ilie și Teodora Maravela, au desfășurat activități la Biblioteca Județeană „Panait Istrati’, incluse in programul Săptămana Altfel. A fost o lectie specială de toamnă, cu poezie, film și o interesantă vizită ghidată prin instituția unde cărtile sunt personajele principale – bibliotecar Doinița Stanciu le-a oferit vizitatorilor informații despre clădirea nouă, secțiile, colecțiile bibliotecii și despre modul cum pot găsi/ primi documentele de care au nevoie. sc-naum-la-biblioteca-1

sc-naum-la-biblioteca-2      În prima zi a lui Brumar a avut loc vizita la bibliotecă; un grup de elevi a recitat versuri de toamnă, apoi tinerii au vizionat filmul” Cirque du soleil” – o peliculă cu multă mișcare, dans și cu o muzică diafană, solară –  la secția Mediatecă. Mai multe imagini in album la https://www.facebook.com/Sec%C8%9Bia-de-%C3%8Emprumut-pentru-copiiLudoteca-394830023982410/photos/?tab=album&album_id=895983140533760 pe pagina Facebook a Sectiei Imprumut pentru Copii. Ludoteca.

Ne bucurăm că am făcut posibilă transformarea orele din sala de clasă intr-o lume de vis, plină de creativitate și bucurii. Efectul empatic ne-a demonstrat ca diversitatea in domeniul cognitiv și afectiv dă roade in principiul unei noi achiziții scolare„, subliniază Teodora Maravela – psiholog, profesor de sprijin.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.