Caravana Dunarii de Jos 2016 – fotbal juvenil, editia I


*In 2 – 4 noiembrie 2016, un proiect al Clubului „Dacia Unirea’ finantat de Consiliul Judetean Braila *Participa echipe din judetele Braila si Galati  * Meciuri la Stadionul Municipal Braila si pe terenul „Luceafarul” 

Proiectul „Fotbal juvenil – educatie prin sport’ este initiat si derulat de Asociatia Club Sportiv  „Dacia Unirea’ cu finantare nerambursabila acordata in baza “Programului pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nonprofit de interes judetean – cultura, culte, sport pentru anul 2016”, aprobat de Consiliul Judetean Braila.

fotbal-copii-brasov     Astfel, in perioada 2 – 4 noimebrie 2016 are loc prima editie a Cupei Dunarii de Jos, manifestare organizata in proiectul mentionat, actiunea A.5 “Organizarea unei competitii nationale – Cupa Dunarii de Jos”, cu participarea unor echipe de copii si juniori din Braila si Galati. Foto preluare de pe net.

Competitia se desfasoara in trei etape: etapa 1 in data de 2 noimebrie 2016, incepand cu ora 14.30, grupele de juniori republicani A si B, echipa de tineret, juniorii C, pe Stadionul municipal; etapa 2 in 3 noiembrie 2016, incepand cu ora 10.00, grupele de copii 2007 (4 echipe) si 2008 (4 echipe), pe terenul „Luceafarul”; etapa 3 in 4 noiembrie 2016, incepand cu orele 12.00, grupele de copii 2007 (4 echipe) si 2010 (4 echipe), pe Stadionul Municipal.

Festivitatea de premiere este programata vineri, 4 noiembrie 2016, dupa incheierea competitiei (aprox. ora 16.00), la Stadionul Municipal Braila. Jocurile au caracter demonstrativ, fara intocmirea unui clasament, la final cu premierea tuturor participantilor.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s