Concurs de creativitate “Carnavalul Halloween”, la Școala “Mihai Viteazul” Brăila


*Probe diverse, atractive, dans și imaginație, spontaneitate, bucurie

Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Brăila a găzduit luni, 31 octombrie 2016, Concursul de creativitate “Carnavalul Halloween” care i-a avut ca protagoniști pe reprezentanții a două clase paralele: a V-a A și a V-a C. Organizatorii activității au fost profesorii Stroe Daniela, Necula Silvia și Puia Veronica.

conc-halloween-2         Dincolo de conotațiile zilei respective – Halloween (sărbătoare de import, dar sinonimă cu aceea din sinaxarul creștin ortodox – Ziua tuturor sfinților), întâlnirea (după cum apreciază cadrele didactice implicate) s-a dovedit a fi prolifică, deoarece au fost probe atractive ce le-au stimulat creativitatea, imaginația  participantilor și, mai presus de toate, le-a dezvoltat spiritul de a lucra în echipe pentru a deveni cei mai buni. Astfel, “combatanții”, care și-au luat rolurile în serios, au trecut cu succes de proba de sculptat dovleac, rebus în limba engleză, costume și măști, iar ultima – proba surpriză – a fost cea care a stabilit și câștigătorii propriu-ziși, aceștia fiind elevii clasei a V-a C, diriginte prof. Daniela Stroe. conc-halloween-1

Fiecare dintre cei prezenți a avut de câștigat, pentru că întâlnirea în sine a fost un moment de bucurie și un bun motiv de a încinge o horă ca la români. Organizatorii s-au declarat mulțumiți de prestația celor două echipaje ce au fost atent monitorizate și evaluate corect de un juriu care a avut următoarea componență: președinte – director prof. Dorina Boiangiu, membri – consilier educativ Aurora Constantin și Diana Diana, a VIII-a A, președintele Consiliului Elevilor.

lorena-roman

Lorena Roman

conc-halloween-3       “Să fii elev activ… e o plăcere pentru cei din jur!/ Să fii om… e o bucurie de a exista pentru cei mulți!/ Să ai onoare și spirit în suflet… sunt calități rare!/ Să crezi în propriile forțe… e o realitate!/ Să știi să o iei de la capăt… e un fapt sublim!/ Să fii împreună cu ai tăi colegi… e o sărbătoare!/ Să fii marele câștigător… e o onoare!” – cu siguranță acestea sunt doar câteva dintre sentimentele care i-au încercat pe cei prezenți, fie participanți, susținători sau spectatori – elevii claselor a IV-a B și a VI-a A, cooordonatori profesor Mihaela Ferescu și profesor Angelica Poașcă.

„Pentru că e bine de știut faptul că educația începe și continuă cu noi, iar orice eveniment este un pas important în devenirea noastră ca oameni competenți, pregătiți, echilibrați, instruiți și sufletiști” (confirmă organizatorii). „Sufletele ne unesc necondiționat„, idee împărtășită și de Lorena Roman de la clasa a V-a C, Marele Câștigător, care a impresionat prin modestie, costumație și dăruire.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.