Putem cumpara bilete la Festivalul „Chira Chiralina’ 2016


*Manifestarea, editia a X-a, are loc la Teatrul „Maria Filotti’ Braila, in zilele de 17 si 18 noiembrie 2016

afis-festival-folk-chiralina-2016       Asa cum deja stiu pasionații genului (si cum am anuntat la https://brailachirei.wordpress.com/2016/11/04/festival-national-de-folk-chira-chiralina-2016-rezultate-preselectie/), Festivalul Național de Folk „Chira Chiralina” de la Braila (pagina Facebook la https://www.facebook.com/festival.folk.chira.chiralina/), ediția a X-a, va avea loc la Teatrul „Maria Fillotti”, în 17 – 18 noiembrie 2016 începând cu ora 18.00.

la-chira-chiralina-icarus

trupa „Icarus”

Organizatorul, Consiliul Județean Braila – presedinte Francisk Iulian Chiriac, asigura un fond de premiere generos: Marele premiu  – 5.000 lei. Premiul I  –   2.500 lei, Premiul II –  2.000 lei, Premiul III – 1.500 lei, Premiul pentru cea mai buna creatie – 1.000 lei, Premiul pentru virtuozitate instrumentala – 1.000 lei, Premiul de popularitate – 1.000 lei.

Au fost puse în vânzare biletele la festival. Biletele se pot cumpăra de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (pe scurt, Centrul de Creație – director Maria Puscaciu) din Piața Traian nr 2. Prețul unui bilet este de 10,30 lei pentru o seară de spectacol.
În fiecare seara, competitia este completata de recitaluri; pentru data de 17 noiembrie 2016 este progrAmat recital cu Dinu Olărașu. În data de 18 noiembrie 2016, avem recital cu trupa „Icarus” – câștigătorii ediției 2014 (n.aut. In 2015 festivalul nu a avut loc), si recital cu Ducu Berți & Friends – Irina Furdui, Constantin Neculae, Tavi Iacob.

Reclame

Un comentariu

  1. […] Putem cumpara bilete… pe Festival naţional de folk „Chi… […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.