Meciul din optimi Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova, in dificultate pe terenul brailean fara nocturna


*In comunicatul de presa transmis de Valentin Avramescu – presedintele ASC Dacia Unirea, se fac precizari despre problemele cauzate de programarea meciului la o ora cand se intuneca si nu se mai poate juca pe Municipalul brailean 

stadion-municipal-braila       Asociatia Club Sportiv (ASC) Dacia Unirea Brăila se afla intr-o situatia neplacuta pe care doreste sa o prezinte fanilor fotbalului. Meciul programat pentru data de 13 decembrie 2016, la o ora de incepere cand deja incepe sa se intunece, produce neplaceri prin faptul ca stadionul brailean nu detine instalatie de nocturna.

Avand în vedere interesul suscitat de meciul din cadrul optimilor Cupei Romaniei, editia 2016 – 2017, Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova, clubul ACS Dacia Unirea Brăila face următoarele precizări.

Data si ora de disputare a jocului (13.12.2016, ora 17.30), au fost stabilite de catre televiziunile care detin drepturile de imagine asupra acestor jocuri, tinand cont de ratingul pe care l-ar putea atinge fiecare joc. Din pacate pentru clubul nostru, decidentii nu au ținut cont de dorinta si argumentele noastre pentru a juca la Brăila la o ora care să nu fie necesara o instalație de nocturnă, factorul comercial, influențat de prezența in acest joc a unei echipe de top din Liga 1, ce se bate la titlu in acest moment, cantărind decisiv. Avand in vedere cele de mai sus, in acest moment, avem la dispoziție doua variante: 1. Aducerea si montarea unei instalații mobile de nocturnă (gen Suceava, in jocul cu Steaua), fapt ce ar presupune costuri insemnate (intre 40.000 si 50.000 euro), sumă care depășește cu mult posibilitatile clubului, mai ales in contextul acestui final de an, in care, din punct de vedere financiar, suntem sub cota de avarie; 2. Organizarea jocului in cea mai apropiata locație care indeplinește toate condițiile regulamentare (Galați, Buzău, Constanta, etc.). In acest context, in scurt timp vom demara discutii cu autoritățile locale, cu toti factorii de decizie din interiorul sau din jurul clubului si, nu in ultimul rand, cu suporterii, pentru a lua o decizie in acest sens. Bineinteles ca ne dorim ca acest joc, cel mai important eveniment sportiv al acestui an pentru municipiul si judetul Brăila, să se desfășoare pe teren propriu, constituind cadoul nostru de sarbatori pentru toti iubitorii fotbalului din Brăila, dar, pe de altă parte, trebuie inteles corect contextul in care ne aflăm si faptul că fără un sprijin financiar din partea comunitatii si administratiei locale, suntem in imposibilitatea de a organiza acest joc pe teren propriu. Vom reveni cu precizări in zilele urmatoare„, subliniaza Valentin Avramescu – președintele Consiliului de Administrație ACS Dacia Unirea Braila.

N.red. Meciurile precedente: Dacia Unirea Brăila – Sepsi Sfântu Gheorghe in 19 noiembrie 2016 (la Braila) s-a finalizat cu scorul 0 – 1, iar Juventus București – Dacia Unirea Brăila s-a incheiat 1 – 0, meci desfasurat la Bucuresti in 23 noiembrie 2016.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.