„Stand up to start up”, proiect Erasmus+ la Scoala Romanu, judet Braila


 * Tarile partenere sunt Grecia, Polonia, România şi Spania  * Prima vizita a fost in Spania, la Rota, in 31 octombrie – 4 noiembrie 2016

 

„Stand up to start up!” (N.red. „Invata sa te ridici, ca sa urci’ – o traducere libera) este noul proiect european desfasurat de Scoala Gimnazială Romanu, judet Braila (despre alt proiect european al scolii am prezentat cateva date la https://brailachirei.wordpress.com/2014/02/12/vizita-comenius-in-finlanda/). Este finantat prin programul Erasmus+ pe durata a doi ani, incepând cu anul şcolar 2016 – 2017. Coordonator al proiectului (număr de referinţă 2016-1-ES01-KA-219-025160_1) este Instituto de Ensenanza secundario ‘’ Castillo de Luna’’ din Rota – Spania, iar şcoli partenere fiind din România, Polonia şi Grecia.

Printre obiectivele proiectului „Stand up to start up” se regăsesc respectarea drepturilor omului si situaţia refugiaţilor – o problemă stringentă a timpurilor moderne.

erasmus-sc-romanu        Prima intâlnire/ mobilitate din proiect, in care s-a stabilit programul următoarelor activităţi şi in care a fost ales şi logo-ul proiectului, a avut loc in ţara coordonatoare, la Rota, regiunea Cadiz, in perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2016. La această prima activitate au participat câte doi profesori din fiecare ţară parteneră. In cadrul intâlnirii, s-a stabilit in detaliu agenda proiectului, au avut loc vizite la şcoala coordonatoare, dar şi schimburi interculturale. De la Scoala Romanu au participat  prof. Carmen Lidia Nistor – coordonator de proiect pe scoala si prof. Mihaela Rodica Preda.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.