Teatrul Excelsior, la Braila in programul „Fabrica de jucarii’


*Va fi prezentat, cu sprijinul Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Braila si al ISJ Braila, in 14 decembrie 2016 la „Lyra’

afis     Copiii braileni primesc un cadou frumos in preajma sarbatorilor de la Teatrul Excelsior din Bucuresti – al carui director este actorul Adrian Gazdaru (nascut la Braila), care vine sa prezinte doua reprezentatii ale spectacolului pentru copii „Cei trei purcelusi” dupa James Orchard Halliwell-Phillipps, la Palatul „Lyra”. Evenimentele fac parte din programul „Fabrica de jucarii”, care cuprinde dramatizari dupa povestile si basmele ce insotesc copilaria fiecarei generatii; scopul programul este formarea si pregatirea copiilor pentru viata – prin modelele pe care basmele le contin, cat si pregatirea pentru o viata ce implica activ consumul cultural.

Spectacolele sunt programate pentru data de 14 decembrie 2016, de la ora 9.30 si de la ora 11.00, si se desfasoara cu sprijinul Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Braila si al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila. Sunt asteptati la teatru  prescolari si scolari cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani. Pret bilet: 10 lei. Relatii si rezervari la telefon 0731352324.
„Textul apartine patrimoniului universal si transpus intr-o formula de spectacol inedita, cu muzica si dans, povestea special adaptata pentru micul spectator al zilelor noastre, punandu-se accent pe rolul interactiv si participativ al copiilor, plecand de la ideea ca la baza oricarui spectacol sta <jocul>”, subliniaza echipa teatrala bucuresteana. 

N.red. „Cei trei purcelusi’ este si in repertoriul Teatrului de Papusi „Carabus’ din Braila, dar montarea braileana este diferita, cu actori – nu cu papusi – in rolul celor trei simpatice personaje. Pentru o completa formula educationala, recomand parintilor sa le citeasca si cartea micutilor; vor avea, astfel, bucuria intalnirii cu… doua povesti: una la teatru, alta in mintea lor!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.