Nicusor Dan de la partidul USR, final de campanie electorala la Braila


*Intalnire cu membri si simpatizanti vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 18.00 

nicusor-dan-la-braila       Matematicianul Nicusor Dan, consilier general in Bucuresti, presedintele partidului Uniunea Salvati Romania (USR) are programata o intalnire cu membri si simpatizanti ai formatiunii politice vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 18.00 la sediul din Bulevardul Independentei nr. 20.

La eveniment vor fi prezenti si candidatii braileni ai USR: Ionut Catalin Stancu – primul pe lista la Camera Deputatilor (este si coordonator al filialei locale, nu a mai facut politica), Leonard Oprea, Nuti Florica Findrihan,  Florin Milea – candidati la Camera Deputatilor, Ionel Mocanu – pe lista de la Senat.

ionut-catalin-stancu

Ionut Catalin Stancu

*** In programul USR (mai multe la https://usr.ro/wp-content/uploads/2016/11/ProiectedeGuvernareUSR.pdf pe site-ul formatiunii politice) promovat in aceasta campanie electorala, in prim plan se afla educatia si sanatatea, eradicarea abandonului scolar prin introducerea programelor tip „After School’, infrastructura, dezvoltarea economica si nu numai a Romaniei.

La randul lor, candidatii braileni si-au propus sa „lupte” in Parlament pentru „eradicarea coruptiei in administratie, oprirea furtului si a risipei banului public, imbunatatirea nivelului de trai al brailenilor„. promovand proiecte de legi care sa ajute la aplicarea acestor idei, dupa cum sustine Ionut Catalin Stancu (foto) si este prezentat in materialele electorale.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.