Revistele Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România îşi recompensează autorii cu premii de excelenţă


*Gala, ediţia 2016, are loc luni, 12 decembrie 2016, de la ora 12.00 în Aula Palatului Cantacuzino 

gala-premiilor-ucmr-ed-xxvi   Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR, site la http://www.ucmr.org.ro/ – aici se regăsesc si revistele. click pe numele lor în coloana din partea stângă) organizează luni, 12 decembrie 2016, la ora 12.00 ceremonia de acordare a Premiilor Revistelor „Muzica” şi „Actualitatea Muzicală” (reviste editate de UCMR şi finanţate cu sprijinul Ministerului Culturii) pentru studii de muzicologie şi articole de cronică de concert şi spectacol publicate în anul 2016.

Evenimentul, la care participă conducerea UCMR – președinte Adrian Iorgulescu si nu numai, redactorii revistelor Muzica şi Actualitatea Muzicală, autorii premiaţi, muzicologi, compozitori, critici muzicali – membri ai Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor se va desfășura la București, în Aula Palatului Cantacuzino – Muzeul Național „George Enescu” (Bucuresti, Calea Victoriei nr. 141, sector 1).

Nota aut (Armanda Filipine, am publicat şi eu un text în revista „Actualitatea Muzicală” – în numarul 7 http://www.ucmr.org.ro/Texte/AM-2016-07.pdf unde am prezentat ceva din activitatea Filarmonicii Lyra – George Cavadia de la Brăila, condusă de prof. Ionuţ Săndel Balaban, mai precis un splendid concert sustinut de Orchestra de cameră „George Cavadia’ condusă de Petrea Gogu). Gala de acordare a Premiilor anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” (redactor-șef George Balint) pentru anul 2015, ediția XXVI, a avut loc tot aici, în aprilie 2016 (foto).

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.