Oraselul Copiilor, editia 2016, se deschide la Braila in parcul Monument


*Vineri, 16 decembrie 2016, de ora 16.50 cu parada pornind de la Ceasul monumental din centru, str. Mihai Eminescu, B-dul Independentei, Primarie, Calea Calarasilor, Bariera, parc * Cu spectacol oferit de Liceul de Arte „Darclee”

afis-oraselul-copiilor       Traditionala manifestare publica din luna cadourilor Oraselul Copiilor se deschide oficial la Braila vineri, 16 decembrie 2016, de ora 16.50. Evenimentele au loc in Parcul Monument. Dar momentul este gandit ca o calatorie de povesti, prin tot orasul, antrenand copii si adulti spre lumea de povesti si spre intamplarile care au loc in parc. Atmosfera minuntata va fi sustinuta de spectacolul „Spiridusilor” Liceului de Arte „Hariclea Darclee” Braila – director Nicoleta (Leti) Branzia.

Program

ora 15.00 Mos Craciun si Craiasa Zapezii, spiridusi, zane, Olaf, Anul Nou si alte personaje din povesti sosesc in Piata Traian la Ceas; 15.30 Calestile si alaiul fermecat isi vor croi drum pe Strada Mihai Eminescu, pe Bulevardul Independentei si vor poposi la Primaria Braila; 16.00 Continuarea traseul pe Calea Calarasilor, Bariera, Sala Polivanenta; 16.20 De la Sala Polivalenta, Mos Craciun se va deplasa catre Parcul Monument; 16.40 Mos Craciun si alaiul sau de basm se vor instala confortabil in jurul Bradutului de Craciun din Parcul Monument, la rondou; 16.50 Printr-o vraja numai de el stiuta, Mos Craciun va porni feeria de luminite marcand astfel deschiderea oficiala a Oraselului Copiilor.

        Primarul Marian Viorel Dragomir avertizeaza pe posesorii de autoturisme sa evite aglomerarea zonei si parintii sa aiba mare grija de copii: „Va rog sa parcati masinile la Sala Polivalenta deoarece accesul in parc din Soseaua Buzaului va fi restrictionat temporar pentru evitarea unor accidente. Va rog sa aveti grija de cei mici si sa evitati imbulzeala pentru a nu transforma un eveniment frumos intr-o amintire neplacuta. Multumesc mult pentru intelegere„. 

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.