Premierea celor mai buni sportivi in 2016, la Braila


*Organizata de DJTS, in data de 15 decembrie 2016 

premiere-sportivi-1      Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Braila a premiat, in Gala anuala a celor mai buni sportivi braileni, pe sportivii si antrenorii cu rezultate deosebite la campionate mondiale, europene si nationale in anul care tocmai se incheie, dar si pe colaboratori de la scoli, licee, alte institutii, voluntari etc care s-au evidentiat de la inceputul anului. Premiile au constat in distinctii, trofee, diplome, echipament sportiv si materiale sportive – toate acordate de DJST Braila. Au participat si reprezentanti ai administratiei publice locale – care au si inmanat premii (ex. Catalin Dan Murea – vicepresedinte la Consiliul Judetean – si Cornel Sandulescu – vicepresedinte Asociatia Romana de Oina, director SC Braicar SA), ai Prefecturii, ai Ministerului Tineretului si Sportului, Federatiilor Nationale, AJ Oina, AJ Fotbal, HC Dunarea, ai Inspectoratului Scolar Judetean Braila – inspector scoalr general adjunct Dan Mihai Gheorghita si ai Teatrului „Maria Filotti” gazda, LPS Braila – director club Anilena Anton, CSM Braila – director club Blanaru Dumitru, jurnalisti locali.

Evenimentul  s-a desfasurat in sala de conferinte a Teatrului „Maria Filotti’ – in 15 decembrie 2016 – si a fost coordonat de echipa DJST, Mircea Carbunaru – consilier superior – fiind moderatorul. Un album foto la https://www.facebook.com/admin.djst.braila/media_set?set=a.1755478458109638&type=3 pe pagina Facebook a DJST.

Au fost recompensati (lista completa in 0-material-presa-sportivi-braileni-premiati – click pe document pentru detalii) sportivii clasati pe locurile I-III la competitiile oficiale internationale si nationale, sportivii evidentiati prin activitate sportiva deosebita in anul 2016, sportivi veterani, sportivi paralimpici, antrenori, colaboratori ai DJST Braila, voluntari de sport, reprezentanti ai structurilor sportive – in total acordandu-se 141 de distinctii. Atleta Anamaria Ioniţă si canoistul Alexandru Gheorghe Stoian au declarati sportivii anului 2016.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.