„Obiceiuri de iarnă în țările uniunii europene”, concurs la Prefectura Brăila


*Prezentările si premierea in 21 decembrie 2016, de la ora 14.00, la Prefectura brăileană 

 

banner-obiceiuri      Având în vedere politicile Uniunii Europene în ceea ce priveşte multilingvismul şi diversitatea culturală, precum și libertatea de mișcare a cetățenilor în statele membre ale acesteia, este imperios necesară conştientizarea importanţei, pentru devenirea personală,  a învăţării/cunoaşterii a cel puţin unei limbi străine de elevi și tineri. De asemenea, este știut faptul că educația informală și cunoștințele primite de la egali au un mare impact asupra dobândirii/fixării de cunoștințe, abilități și aptitudini. ziua-europei-2

ziua-europei-1       În virtutea celor mentionate de mai sus, Instituția Prefectului județului Brăila – prefect Mădălina Cochino – organizează, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă 2016, activitatea „Obiceiuri de iarnă în țările uniunii europene”, al cărei regulament poate fi lecturat in 001 (click pe document pentru detalii). Prezentările elevilor vor fi susținute în Sala Rondă a Prefecturii in 21 decembrie 2016, începând cu ora 1430.  Festivitatea de premiere va avea loc imediat după încheierea prezentărilor.

Foto de la alt eveniment similar (dedicat Zilei Europei, ed. 2016 – mai multe foto in album la https://www.facebook.com/pg/BrailaChirei/photos/?tab=album&album_id=1118974344861820 pe pagina Facebook a revistei de cultura si informatie Braila Chirei) organizat de Prefectura Brăila – coordonator Carmen Soare (in foto din dreapta, inmânând premii – atunci ele au fost oferite din partea Reprezentantei Comisiei Europene in Romania).

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.