In Portugalia se cauta lucratori agricoli


*EURES, biroul de la AJOFM Braila, intermediaza 300 locuri de munca – culegatori zmeura si sefi de echipa * Termen de inscriere: 20 ianuarie 2017

 

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braila dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 300 de locuri in ocupatia de lucrător în domeniul agricol – recoltare de zmeura – in Portugalia, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie in in perioada 25 ianuarie 2017 – 26 ianuarie 2017, in municipiul Targoviste, judetul Dambovita, dupa cum urmeaza: 280 culegatori zmeura, 20 sefi de echipa.

   zmeura     Durata contractul este de aprox 3 luni (pentru culegatori zmeura) si aproximativ 3 – 6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie/ inceputul lunii martie 2017. Sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

         Angajatorul asigura cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei. Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna. Avantajul doritorilor ar fi cunoasterea limbii engleze sau a celei spaniole – cunostinte de baza, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, telefon 0239 611386 int. 114 pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: copie Carte Identitate/BI; Curriculum Vitae EUROPASS in limba romana. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie 2017„, precizeaza Monica Bratu – director executiv AJOFM Braila.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.