Selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania, la AJOFM Brăila


*Prin reteaua EURES * Inregistarea dosarelor are loc pana in 9 februarie 2017

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Braila anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară 2017 – minim 2 luni.

Doritorii trebuie să indeplinească următoarele conditii: vârsta cuprinsä ȋntre 18 – 35 ani; sa fie studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi; să aibă cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

monica-bratu

Monica Bratu

Monica Bratu – director executiv AJOFM Brăila – precizează: „Documente necesare pentru dosarul de inscriere: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fișa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată ȋn 2 exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia se regăsește pe site-ul AJOFM Braila braila.anofm.ro); adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate) adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ, precum și instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul braila.anofm.ro); 3 fotografii tip pașaport; copie permis de conducere, dacă este cazul„.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Braila, trebuie să se adreseze consilierului EURES din AJOFM Braila, str. Dorobantilor nr. 603 – 605, telefon 0239 611386  int. 114, pentru a-și ȋnregistra dosarele. Ȋnregistrarea se va desfășura pana in data de 9 februarie 2017, de luni pana joi, orele 9.30 – 15.30 și vineri orele 9.30 – 12.30.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.