La Braila, in Comitetul Judetean de Situatii de Urgenta s-a decis: scolile raman inchise


*Vremea rea face ca la Braila sa mai fie vacanta, pana vineri – 13 ianuarie 2017 – inclusiv * Pe Dunare nu se circula si nici in judet

dunare-10-ian-2017copii-om-de-zapada      Deoarece s-a anuntat vreme rea, cod portocaliu de ger persistent, viscol, ninsori si polei (https://brailachirei.wordpress.com/2017/01/10/avertizare-meteo-ger-puternic-si-viscol-in-romania/), in sedinta Comitetului Judetean de Situatii de Urgenta de la Prefectura Braila prezidat de prefectul Madalina Cochino  s-a decis ca unitatile de invatamant preuniversitar sa ramana inchise pana vineri, 13 ianuarie 2017 – Inspectoratul Scolar Judetean Braila condus de prof. dr. Catalin Canciu a transmis o cerere in acest sens.

Drumurile din judet sunt cat de cat deszapezite, se circula in conditii de iarna grea, dar s-a luat hotararea ca sa fie inchise circulatiei publice pentru a fi preintampinate accidente si blocaje.

Femeile insarcinate – 30 de persoane – care se afla in perioada de final a sarcinii au fost duse, preventiv, la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie (maternitatea) din municipiul Braila. La fel s-a intamplat si cu persoanele care au nevoie de dializa, care sunt dependente de insulina si care au boli cronice grave si cu complicatii, acestea au fost aduse din timp la spital pentru a primi ingrijirile necesare.

Fluviul Dunarea fiind plin de sloiuri, Administratia Portuara a anuntat ca nu se circula spre Smardan, judetul Tulcea, iar bacul care traverseaza catre Insula Mare a Brailei – in zona sunt localitati, ex. Marasu, Frecatei, Bandoiu, Salcia – va efectua deplasari numai in cazuri de urgenta.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.