„Iarna pe Uliţă”, a III-a editie a concursului in cabană


*La Sarata Monteoru, in perioada 24 – 26 februarie 2017 *Organizator, Asociaţia Drumetii Montane/ Asociaţia de Turism Gaşka Bucureşti

iarna          Asociaţia de Turism Gaşka Bucureşti/ Asociaţia Drumeţii Montane (http://www.asociatia.drumetiimontane.ro/) organizează „Iarna pe uliţă” în perioada 24 – 26 februarie 2017, în staţiunea Sărata Monteoru – la Hotel Ceres, a III a ediţie de concursuri în cabană. În fiecare seară, după competitie si masă, programul include dans, cântece şi jocuri de cabană etc.; ziua se poate merge si la piscină. Foto de la ediţia 2015 (preluare de pe site) a competitiei.

Alexandru Canavoiu ne-a transmis, regulamentul, programul si invitaţia de a fi printre concurenţi. Pot participa membri ai cluburilor sportive si de turism, dar nu doar aceştia – ci oricine iubeşte muntele, drumeţia, mediul şi doreşte sa fie in concurs, chiar dacă nu face parte dintr-o asociaţie. iarna-pe-ulita-2015-b

iarna-pe-ulita-2015-a      Concursul presupune realizarea unor lucrări de fotografie şi afiş ecologic, cuprinde probe-surpriză de orientare turistică, slide-show-uri de minim 30 de fotografii pe fond muzical, durată de aproximativ 5 minute (prezentări ppt, pps sau exe), concurs de dans (costumul de rock and roll obligatoriu!). Parcurs sunt si cateva obstacole; toţi membrii echipei sunt obligaţi să treacă prin aceste încercări, singuri sau cu ajutorul echipei. Dacă unul din membrii echipei abandonează sau nu trece de acele încercări din traseul de orientare, echipa este descalificată.

Se participă in echipe formate din trei sportivi, fără limită de vârstă şi sex, fiecare echipa cu telefon mobil sau aparat foto/video. Concursul este câştigat de echipa care „demonstrează cel mai dezvoltat spirit de echipă, cel mai bun punctaj, un nivel de originalitate ridicat şi membrii echipei reuşesc (prin diverse metode mai mult sau mai puţin convenţionale) să treacă de toate obstacolele cu toţii„, se precizează in regulament.

Duminică, 26 februarie 2017, la 9.30 se vor afişa rezultatelor finale, iar de la ora 12.oo are loc festivitatea de premiere… cu pupături şi poze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.