La Jandarmeria Brăila, echipamente noi cu fonduri de la Consiliul Judeţean


*Achizitii prin intermediul ATOP * Predare-primire in data de 25 ianuarie 2017

Francisk Chiriac, Vasile Mot

Francisk Chiriac, Vasile Mo

 

foto

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila a avut loc miercuri, 25 ianuarie 2017, activitatea oficială de predare-primire a unor bunurilor achiziţionate prin intermediul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Brăila (functioneaza in Consiliul Judeţean Braila).

Astfel, pentru a le uşura munca în executarea misiunilor specifice, jandarmii brăileni au intrat în posesia a două monitoare LCD cu diagonala de 106 cm, trei imprimante laser A4, o imprimantă laser A3 color şi o cameră video (Handycam). Menţionăm că prin activitatea de astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila  beneficiază pentru prima dată de suport material al ATOP, întrucât instituţia noastră este membru al acestei autorităţi doar din a doua jumătate a anului 2015, ca urmare a modificării legislaţiei în domeniu” – din materialul transmis de Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ. dsc_0286

Aceste bunuri sunt destinate în exclusivitate îmbunătăţirii activităţilor desfăşurate de Jandarmeria Brăila pe segmentul menţinerii ordinii publice, atât în municipiul, dar şi în judeţul Brăila. Unele echipamente vor fi utilizate în Centrul de monitorizare a situaţiei operative, având drept scop îmbunătăţirea performanţelor structurilor din stradă. Pe această cale doresc să mulţumesc, pentru sprijinul acordat, domnului Nicu Niţă, fost preşedinte ATOP Brăila, actualei conduceri a autorităţii, preşedintelui Consiliului Judeţean, dar şi celorlalţi consilieri, şi vă asigurăm că şi în continuare Jandarmeria îşi va îndeplini misiunea şi va fi în permanenţă în apropierea şi în mijlocul cetăţenilor, necondiţionat”, a afirmat col. Vasile Moţ – inspector şef al IJJ Brăila.

Prin ATOP, noi, toţi consilierii Consiliului Judeţean vom fi alături de toate instituţiile care au ca scop siguranţa cetăţeanului.Vom continua şi în 2017 să ne aplecăm asupra acestui subiect sensibil şi eu cred că cetăţenii merită să se simtă în siguranţă pe străzile şi pe drumurile municipiului şi judeţului Brăila. Sunt doar câteva bunuri pe care noi astăzi le-am dat, avem în vedere pentru anul 2017 şi alte bunuri, care ţin până la urmă şi de pregătirea dumneavoastră, de dotarea personalului, dar şi atribuţii, pentru a îmbunătăţi activitatea jandarmului care este în stradă şi are misiunea de a asigura securitatea cetăţenilor”, a declarat Francisk Iulian Chiriac – preşedintele Consiliului Judeţean Brăila.

Foto stanga sus: lt. Iulian Timofei – imputernicit prim-adjunct al inspectorului sef IJJ (dreapta), conf. univ. dr. Carmelia Dragomir – consilier judetean, Nicu Nita – deputat PSD de Braila, col. Vasile Moţ, Francisk Iulian Chiriac.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.