PNL incearca sa stopeze, in Parlament, Ordonantele de Urgenta care au scos lumea in strada


*In comunicatul transmis in 4 februarie 2017 de deputatul Vasile Varga se dau mai multe detalii

 

Vasile Varga

Vasile Varga

Au mai rămas sase zile până când ordonanțele rușinoase ale guvernului PSD-ALDE intră în vigoare. Sunt zile cruciale pentru viitorul României si nu cred ca spun vorbe mari sau exagerez cu ceva. 
         Maniera în care PSD se pozitioneaza fata de sutele de mii de oameni care ies in strada, zi de zi, este incalificabila. Chiar dacă ai câștigat cu 40% nu poți folosi o majoritate parlamentară și instituțiile statului în favoarea unui grup de politicieni.
Ceea ce se intampla zilele acestea in Romania a depasit granitele tarii, sunt romani care protesteaza in marile capitale europene, lideri politici europeni s-au declarat îngrijoraţi de situaţia din România, increderea investitorilor si oamenilor din mediul de afaceri este afectata. In tot acest timp, guvernantii asista nepăsători la această situație, ceea ce este uluitor. Este impresionantă atitudinea românilor care au ieșit zilele acestea în stradă si au protestat pasnic, chiar daca au existat provocari. Suntem alături de ei si facem toate demersurile pentru a bloca ordonanța abuzivă.
          PNL a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaților un proiect de lege de abrogare a ordonanțelor de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Mai mult, am solicitat procedura de urgență pentru adoptarea acestui proiect de lege.
In cateva zile, putem incheia toata acesta situatie ce face rau Romaniei. OUG poate intra in circuitul parlamentar, dezbătuta si respinsa sau putem merge pe inițiativa PNL, inițiativa legislativa de abrogare a acestor OUG tot prin mobilizarea maxima in Parlament„.


Deputat PNL de Braila, Vasile VARGA

            N.red. Notarul Vasile Varga este la al doilea mandat in Parlamentul Romaniei, dupa cel din 2012 – 2016; este membru si vicepresedinte in Comisia juridica, de disciplina si umunitati.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s