Invitație la Biblioteca Județeană Brăila: “Happy Valentine’s Day”


*Marti, 14 februarie 2017 , de la ora 14.00 la Centrul American* Un concurs atractiv si amuzant la care si-au anuntat deja participarea elevi de la școlile gimnaziale „Băncilă”, „Creangă”, „Eminescu” și „Fănuș Neagu”

 

            Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila – manager Dragos Adrian Neagu – organizează și găzduiește marți, 14 februarie 2017, ora 14.00, Happy Valentine’s Day” (14 februarie – Ziua Îndrăgostiților la occidentali; este o tradiție straveche, transpusă în modernitate; românii au Dragobetele – sărbătoare populară arhaică, în strânsă legătură cu ciclurile naturale, având la bază credința în corelația profundă dintre viața oamenilor și natură). Evenimentul este coordonat de Eugenia Turcu – bibliotecar la Centrul American al Bibliotecii (cu sediul în str. Belvedere nr. 3) unde el se desfășoară. Activitățile constau în concursuri interactive cu probe amuzante propuse chiar de participanți: dans, declarații de dragoste, mimă etc. valentine-s-day

           Deja și-au anunțat participarea elevilor de la școlile gimnaziale brăilene „Ion Băncilă”, „Fănuș Neagu”, „Ion Creangă” și „Mihai Eminescu”.

           „Chiar dacă este o sărbătoare occidentală împrumutată și de români, Ziua Îndrăgostiților este prilej de voie bună și distracție la bibliotecă, mai ales că participanții vor primi premii constând în dulciuri și cărți„, spune Laura Caplea – purtător de cuvânt la Biblioteca Județeană „Istrati”.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.