Premiile Grammy, ediția a 59-a


*Prestigiosului eveniment are loc duminică, 12 februarie 2017

la-grammy-2017       Gala premiilor Grammy (https://www.grammy.com/) 2017, ajunsă la ediția cu numărul 59, are loc la Staples Center in Los Angeles si este difuzată în direct de televiziunea CBS. De asemenea, este pregatit un program special tribut George Michael (nume real , Georgios Kyriacos Panayiotou, 25 iunie 1963 – 25 decembrie 2016)), iar pasionatii de muzica pot urmari LIVE pe conturile Facebook la https://www.facebook.com/RecordingAcademy/, Twitter la https://twitter.com/recordingacad, Instagram la https://www.instagram.com/recordingacademy/ grammy-2017

Beyonce

Beyonce

 

Metallica

Metallica

După ce în 2016 Taylor Swift a detinut recordul de nominalizări, anul acesta in top se află Beyonce (foto preluare de la CNN.com) – 9 categorii, urmată de Drake, Rihanna și Kanye West. Adele.

Pe lista nominalizărilor (una scurta in nominalizari-grammy-2017 – click pe document in format DOCX pentru detalii, completa pe site-ul Grammy) se regăsesc și regretatul David Bowie (8 ianuarie 1947 – 10 ianuarie 2016), trupa Metallica, trupa Radiohead.

N.aut. Evident că premiile sunt cumva subiective, iar valorile coincid mai mult cu cele ale industriei din domeniu si cu interesele din spatele numelor celebre. Important pentru public este să regasească in lista de nominalizări voci, melodii si mesaje care să-l multumească, să-l motiveze, să-l facă să cumpere albumele artistilor. Pană la urma, nu trebuie să uităm că muzica este o artă si ea se adresează sufletului, mintii si mai putin artizanilor din industria respectivă.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s