AJOFM Brăila pregăteşte Bursa generală a locurilor de muncă


*Va fi în 7 aprilie 2017; angajatorii sunt invitaţi să devină parteneri, situaţiile cu numărul de poziţii disponibile şi tipul de activitate fiind aşteptate până la 31 martie, inclusiv  

 

sediul AJOFM Brăila

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ASJOFM) Brăila, Monica Bratu – director executiv, organizează vineri, 7 aprilie 2017, “Bursa generală a locurilor de muncă“, la care sunt asteptaţi/ asteptate să participe angajatori cu locuri de muncă vacante şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune vor comunica, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76 din 2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr. 174 din 2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 31 martie 2017.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa AJOFM Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor nr. 603 – 605 sau la tel/ fax 0239/611386, fax 0239/611519,  e-mail ajofm@br.anofm.ro.

Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii nr. 36, tel./ fax 0239/661749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul în oraşul Însurăţei, Şos. Brăilei nr. 18, tel./fax 0239/660574.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.