Prin EURES, locuri de muncă sezoniere în Spania în 2017


*Brăilenii interesaţi de activităţi de ambalat fructe şi verdeţuri au la dispoziţie biroul EURES de la AJOFM Brăila pentru detalii şi înscriere, până pe 14 martie 2017

 

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin Serviciul de Ocupare EURES Romania (site la http://www.eures.anofm.ro/ şi la https://ec.europa.eu/eures/public/homepage) oferă 200 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida). Sunt solicitate persoane apte de muncă, cu sau fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă. 

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în două schimburi: dimineața 6.00 – 14.00 și după masa, 15.00 – 23.00. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi. Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate, care au domiciliul în județul Brăila, se vor adresa la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braila – director Monica Bratu, cu sediul în municipiul Brăila, b-dul Dorobanților nr. 603 – 605, compartiment EURES, biroul 2, parter, pân+ la data de 14 martie 2017, unde vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.