La Şcoala „Naum” Brăila – flori desenate pentru Mama


*Activitate în care au fost implicaţi elevii cu CES  

      Ziua Internaţională a Femeii – 8 martie – a avut şi la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Naum” – structură în Şcoala Gimnazială „Nedelcu Chercea” din Brăila – o serbare specială realizată cu elevi deosebiţi, care necesită o atenţie deosebită în educaţie şi apreciere, dintre cei care sunt incluşi în categoria Cerinţe Educaţionale Speciale (CES). Profesorii şi profesorul de sprijin au gândit evenimentul în aşa fel încât el să aibă impact maxim în rândul grupului ţintă. Astfel, elevii au desenat, au colorat şi au decupat, au lipit şi s-au jucat, finalul fiind acela dorit. S-au realizat felicitări pentru mămici şi bunici, pentru doamnele profesoare.    

Bucuria celor prezenţi a fost la fel de mare: a copiilor că au fost valorizaţi şi apreciaţi, a celor mari – a adulţilor – că şi aceşti copii s-au bucurat de o lecţie frumoasă, deopotrivă cu utilate practică şi de sensibilitate. Mai ales de acest din urmă sens al evenimentelor, cel sufletesc, au nevoie copiii cu CES. Şi e foarte bine că sunt locuri unde lecţiile se transformă în joc şi zâmbetul e parte din final.

Au desfăsurat şi organizat activitatea de 8 martie 2017 de la  Şcoala „Naum”, profesoarele Emilia Secan, Carolina Costin, Nicoleta Zaharia şi Maravela Teodora – profesor de sprijin.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.