Jandarmeria Română, aniversare 167 de ani


*La Brăila, au loc competiţii sportive, stand de prezentare în parcul Monument şi Ziua Porţilor Deschise 

 

sediu IJJ Brăila

Jandarmeria Română serbează la 3 aprilie 2017 aniversarea a  167 de ani de când a fost semnată “Legiuirea pentru reformarea corpului Slujitorilor în corp de Jandarmi”, de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, act care a pus bazele Jandarmeriei Române şi care a rămas un document de referinţă pentru evoluţia ulterioară a instituţiei.

De asemenea, jandarmii brăileni desfăşoară în cinstea acestei sărbători, în săptămâna 27 – 31 martie 2017, competiţii sportive – minifotbal, tenis de masă, şah şi tir – la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila.  

La finalul săptămânii, sâmbătă şi duminică, pe 1 şi 2 aprilie a.c., în intervalul orar 15.00- 19.00, jandarmii brăileni organizează un Stand de prezentare a Jandarmeriei, în zona „Rondou” a Parcului Monument. „Cu acest prilej, invităm la această activitate pe toţi cei interesaţi să vadă materialele şi tehnica folosite în misiunile instituţiei, iar pentru elevii de liceu care doresc să opteze pentru o carieră militară în Jandarmaria Română, un specialist din cadrul Biroului Resurse Umane va oferi informaţiile necesare” – din invitaţia transmisă prin intermediul Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ.

.        Duminică, 2 aprilie 2017, în jurul orei 17.00, în aceeaşi zonă, luptătorii Detaşamentului Mobil de Intervenţie vor desfăşura şi exerciţii demonstrative, urmând ca surprizele să continue şi luni, 3 aprilie 2017., la sediul inspectoratului din strada Industriei nr.1, în intervalul orar 11.00 – 13.00, când se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.