“Cocoșul și Soarele”, feerie muzicală pentru copii la Teatrul „Carăbuş” Brăila


*Spectacolul aparţine Teatrului Național Găgăuz “Dionis Tanasoglu” din Republica Moldova şi este realizat de cunoscutul regizor Victor Ignat * Reprezentaţiile au loc în zilele de 4, 5 și 6 aprilie 2017, de la ora 10.15

Copiii brăileni, poate şi cei gălăţeni dacă doresc, au ocazia să se bucure de un spectacol special în următoarele zile. Feeria muzicală “Cocoșul și Soarele” va fi prezentată pe scena Teatrului de Păpuşi „Cărăbuş” din municipiul Brăila în zilele de 4, 5 și 6 aprilie 2017 in programul „Experienţe teatrale” în care Teatrul de Păpuși din Brăila este partener al Teatrului Național Găgăuz “Dionis Tanasoglu” din orașul Ceadîr-Lunga, Republica Moldova. 
           Spectacolele vor avea loc în fiecare zi, incepand cu ora 10.15, la sediul Teatrului „Cărăbuş” Brăila, str. Gen. Eremia Grigorescu nr. 57.  

Victor Ignat

     ”Cocoșul și soarele” este un spectacol muzical, extrem de viu și interactiv, unde spectatorii sunt implicați în conflictele dintre personaje. Copiii sunt îndemnați de Cocoș să meargă și să vadă unde doarme Soarele, dar Găina, părăsind cuibarul, îi cere de mâncare și îl oprește din drum. Este un spectacol în regia și scenografia lui Victor M. Ignat – artist emerit al Republicii Moldova care a mai lucrat împreună cu artiştii păpuşari de la Brăila, fiind invitat de directorul Florin Chirpac (acum la pensie, continuând să joace în spectacole în calitate de actor) să pună în scenă poveşti pentru copii Brăilei. 

Programul de parteneriat este sprijinit de Primăria Brăila.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.