Recital „Interferenţe muzicale”, la Muzeul Brăilei „Carol I”


*Vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 16.00 * Este susţinut de două tinere, acum studente, absolvente ale Liceului de Arte „Darclee” Brăila: Cristina Elena Grigore – flaut şi Corina Purcărea – canto

Două tinere absolvente ale Liceului de Arte „Hariclea Darclee” din Brăila, revin acasă pentru un recital de excepţie – ne asigură foştii lor profesori – la Muzeul Brăilei „Carol I”. Evenimentul este programat pentru vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 16.00. Cele două interprete, una la flaut, cealaltă vocal, sunt Cristina Elena Grigore şi Corina Purcărea. Profesor corepetitor este drd. Iuliana Alecu de la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Intrarea este liberă. 
Cristina Elena Grigore este studentă în anul IV la Universitatea Națională de Muzică din București, la clasa flaut – prof. univ. dr. Ion Bogdan Ștefănescu şi a absolvit Liceul de Arte “Hariclea Darclee” din Brăila, la clasa de flaut – profesor Marieana Chirman.
Corina Purcărea este studentă în anul IV la Universitatea „Transilvania” din Braşov, Facultatea de Muzică, secţia Canto clasic – lector Mihaela Buhaiciuc. Este absolventă a Liceului de Arte “Darclée” Brăila, la clasa profesor Liliana Chiriţă.
În programul recitalului figurează piese de  G. Ph. Telemann, J. Massenet, G. Fauré, W. A. Mozart, G. C. Menotti, J. Haydn, P. Sancan, M. Karłowicz, S. Rachmaninov, P. I. Ceaikovski, V. Herman, G. Rossini.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s