Surpare masivă în carosabilul brăilean: Calea Galaţi, în dreptul Maternităţii, aproape paralizată


*Regia de apă a identificat o avarie la reţeaua de apă ca motiv principal

Miercuri, 26 aprilie 2017, în municipiul Brăila s-a circulat cu mare greutate încă de dimineaţă în porţiunea Calea Galaţi de la intersecţia cu Bulevardul Independenţei până la intersecţia cu strada  Plevnei. În apropiere de bulevard se surpase carosabilul, erau mulţi muncitori şi poliţişti, iar traficul era deviat. cei care circulau spre strada Carantinei, pietruită ca şi porţiunea de bulevard care duce din Calea Galaţi spre Carantinei, se plângeau că nu există poliţişti şi acolo ca să dirijeze circulaţia, că se merge groaznic tocmai pentru că străzile sunt pietruite şi nu asfaltate… iar cei care nu ştiau motivul surpării au început să vorbească despre hrubele Brăilei, despre faptul că de obicei lucrările la arterele de circulaţie se fac de mânuială şi cam repede, că administraţia de obicei nu dă atenţie lucurrillor importante cum este circulaţia – dovadă că încă se circulă pe un singur sens în centrul vechi, Piaţa Traian, ceea ce a dus la prăbuşirea zonei comerciale – fosta Regală, actuala str. Mihai Eminescu, e moartă din acest punct de vedere.  

    Explicând succint situaţia, regia de apă – Compania de Utilităţi Publice (CUP) „Dunărea” – a transmis prin intermediul Primăriei Brăila un comunicat.

Marți, 25 aprilie 2017, în jurul orelor 23.15, am fost sesizați de Poliția Locală cu privire la o surpare în carosabil în zona intersecției Calea Galați cu Bulevardul Independenței. Am deplasat echipa de intervenție în zona, identificând o avarie la rețeaua de alimentare cu apă. Echipa de intervenție a acționat începând cu ora 23.30, astfel încât alimentarea cu apă a consumatorilor din zona afectată, inclusiv blocuile 5, 3, 1, Turn, 8, 9, F, G, H, I, J, K, L, 75, D, C, A, B, 6, 4, 1, a fost repornită în data de 26 aprilie 2017, în jurul orei 5.00. În acest moment se lucrează la refacerea zonei afectate, astfel încât circulația auto (inclusiv transportul public local de călători cu tramvaiul) să fie reluată în condiții de siguranță. În colaborare cu SC Braicar SA, au fost deviate traseele pentru transportul cu mijloace auto, iar traseul de tramvai de pe Bulevardul Independenței este asigurat cu autobuze„, se arată în comunicatul semnat Conducerea CUP „Dunărea„.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.