Lansare de carte la Galeriile de Artă Brăila


*Volumul este „Recurs la trecut” de Elisabeta Furtună (pseudonim al prof. Virginia Gabi Sâmpetru) * Joi, 25 mai 2017, de la ora 18.30

   Joi, 25 mai 2017, iubitorii de literatură sunt aşteptaţi de la ora 18.30 la Galeriile de Artă Brăila (Piaţa Traian nr. 1) pentru lansarea volumului ”Recurs la trecut” semnat Elisabeta Furtună.

Vor prezenta cartea, una confesivă cum recunoaşte autoarea (profesorul de limba şi literatura română Virginia Gabi Sâmpetru care a ales să semneze cu pseudonim), prof. univ. dr. Simona Antofi şi prof. drd. Iuliana Blănaru de la Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi. Moderatorul întâlnirii va fi prof. Marilena Niculescu.

Elevi ai Liceului de Arte „Hariclea Darclee” din Brăila, unde autoarea a îndrumat generaţii de copii, vor fi într-un program artistic. Unii dintre ei – de la clase de muzică, vor delecta audienţa cu secvenţe din compoziţii din domeniu, alţii – de  la clase de actorie – vor lectura din volum.

Reclame

Un comentariu

  1. […] red. Cam în acelaşi mod s-a desfăşurat anul trecut (https://brailachirei.wordpress.com/2017/05/24/lansare-de-carte-la-galeriile-de-arta-braila/) şi lansarea primei cărţi, de proză confesivă, semnată Elisabeta Furtună, când între […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.