Răzvan Exarhu, lansare de carte la Brăila


*Volumul “Fericirea e un ac de siguranță” reprezintă debutul literar al brăileanului; lansarea are loc pe 9 iunie 2017, de la ora 16.45 la Teatrul „Maria Filotti” 

     Curtea Veche Publishing şi Teatrul „Maria Filotti” Brăila invită publicul vineri, 9 iunie 2017, la o întâlnire cu autorul, povestitorul, ironicul, curiosul, carismaticul Răzvan Exarhu (născut la Brăila; tatăl, Marius Exarhu este actor pensionat la Teatrul de păpuşi „Cărăbuş” – a jucst cu mare succes şi în piesa de la TMF „Casa”, pusă în scenă de Sânziana Stoican), cu ocazia lansării primei sale cărți, “Fericirea e un ac de siguranță”, cu ilustrații de Andreea Chirică. Participă la eveniment, alături de autor, Lucian Sabados – manager al teatrului gazdă  şi Irén Arsene Máté, cofondator Curtea Veche Publishing. Lansarea va avea loc începând cu ora 16.45 la Sala Avantgarde şi va fi urmată de o sesiune de autografe in spațiul Cafenea.

         „Veți putea afla că sănătatea e sănătoasă, că “laicul pe Facebook a devenit o formă a credinței”, că șlapul și șaorma cu de toate ar trebui să figureze pe stema României… Cartea cuprinde multe informații utile: când ar trebui să te culci la loc ca să nu dai foc la casă, ce poate fi mai cool decât să fii hipster, de ce iubesc sportul oamenii care fumează mult etc. Veți putea citi și despre o fericire tristă, despre o altfel de Românie, care nu mai există, dar şi despre cum ne pierdem viața încercând să trăim. Carteam care vă va face să râdeți cu lacrimi, dar și să plângeți la câteva rânduri distanță. este disponibilă pe www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 33 de lei” – organizatorii.

Răzvan Exarhu: „Mă bucur să imi lansez cartea în orașul de la care a început tot pentru mine. Și unde altundeva, decât în Teatrul Maria Filotti. Sunt departe de a fi un idealist sau nostalgic. Brăila am descoperit-o cu ochii de copil si am continuat să o cunosc prin cărțile lui Panait Istrati. Orașul e pentru mine pe jumătate ficțiune, e o poveste străbatută de oamenii alaturi de care am crescut, de cei despre care am auzit sau citit si de acel aer misterios, cu parfum sălbatic de Dunăre, pe care l-am respirat. Ma întorc în Brăila cu emoție și recunoștință, pentru a-mi așeza cartea în rafturile nesfârșite pe care merită”. Notă. Un top al celor mai vândute cărţi la Bookfest 2017  îl cuprinde pe Răzvan Eharhu alături de nume celebre ale literaturii contemporane – ex. Andrei Pleşu, Vintilă Mihăilescu; Gabriel Liiceanu.

Un gând despre „Răzvan Exarhu, lansare de carte la Brăila”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.