Brăila: din nou se schimbă programul Festivalului Muzicilor Militare 2017


*Ultima zi, 18 iunie, spectacol tot la Sala Polivalentă; show-uri la Carrefour în Vărsătura, paradă după-amiază 

Vremea ploioasă schimbă încă o dată, ca şi ieri (cum am anunţat la https://brailachirei.wordpress.com/2017/06/17/braila-2017-ploaia-muta-festivalul-international-al-muzicilor-militare-la-sala-polivalenta/https://brailachirei.wordpress.com/2017/06/17/braila-2017-ploaia-muta-festivalul-international-al-muzicilor-militare-la-sala-polivalenta/ – secvenţe filmate din ziua a doua şi la https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiBraila/ pe pagina din reţeaua Facebook a Primăriei Brăila), programul propus iniţial în Festivalul Internaţional al Muzicilor Militare 2017, ediţia a XIII-a (https://brailachirei.wordpress.com/2017/06/16/la-braila-incepe-festivalul-international-al-muzicilor-militare-2017/). Foto din 17 iunie 2017, în Sala Polivalentă „Danubius”, de Dragomir Viorel Marian – primarul Brăilei. 

Astfel, duminică – 18 iunie 2017, ultima zi din festival, se anulează toate concertele care ar fi trebuit să se desfăşoare în parcuri şi cartiere. Dar, în schimb, formaţiile din festival participă la un show special în spaţiile partenerului/ sponsor Carrefour Brăila – la Mall, în Vărsătura. Aici, programul începe de la ora 11.30.

După-amiază, se încearcă totuşi o paradă (care ar fi trebuit, dacă vremea ar fi permis, să fie sâmbătă), de la ora 17.30 pe traseul Bariera Călăraşilor – Sala Polivalentă unde vor fi evenimentele de la ora 18.30 şi închiderea festivă a manifestării, programată pentru ora 21.00.

O secvenţă video (de Armanda Filipine, revista de cultură şi informaţie Braila Chirei) din prima zi a festivalului – formaţia din Bulgaria

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.