La Galeriile de Artă Brăila, expoziţie Elena Salomeea Kaloxilos şi Narcisa Stejeran


*Ambele artiste sunt absolvente (şi) ale Facultăţii de Arte din Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi; dubla expoziţie este deschisă în perioada 22 iulie – 9 august 2017; vernisaj sâmbătă, 22 iulie 2017, de la ora 18.00 

      Scenograful Gheorghe Mosorescu – preşedintele Filialei Brăila a Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) din România a transmis o invitaţie pentru sâmbătă, 22 iulie 2017, ora 18.00 la vernisajul dublei expoziţii cu lucrările de pictură semnate Elena Salomeea Kaloxilos şi Narcisa Stejeran. Tot atunci, este anunţat şi un scurt program artistic susţinut de actorul gălăţean Lică Dănilă şi artista plastică Djosefina Gorenciuc (n.red. Pe aceştia din urmă publicul brăilean de la Galeriile de Artă i-a mai întâlnit şi cu alte ocazii similare)

Elena Salomeea Kaloxilos este profesor, dar şi coordonator al Cercului de pictură organizat în colaborare cu Comunitatea Greacă Brăila la Centrul Diversităţii Culturale – Muzeul Brăilei „Carol I”. Şi-a intitulat exponerea vizuală „Moşteniri şi tradiţii”.

Narcisa Stejeran este medic radiolog. Expune sub semnul „Femeie, poezie şi culoare”.  

Ambele artiste sunt şi absolvente ale cursurilor de la Faculatea de Arte din Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi – a doua facultate, pentru fiecare dintre expozante.  Evenimentul este organizat de UAP din România – Filiala Brăila şi Consiliul Judeţean Brăila – Centrul de Creaţie.

Cu totii stim ca mostenirile pot fi pretioase si traditiile pastreaza identitatea unui popor… Dar, ce te faci, cand mostenesti traditii a doua popoare, iar de la Dumnezeu primesti darul picturii? Nu poti, decat sa multumesti impartasind darul acesta tuturor, prin expozitii. Asa ca, va astept cu mare drag, la vernisaj„, ne invită Elena Salomeea Kaloxilos – membră a Comunităţii Grecilor din Brăila.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.