Exerciţiu de alarmare audio, la Brăila


*Ca şi în alte ocazii, miercuri în intervalul 10.00 – 11.00 se vor auzi sirenele de alarmare pentru situaţii de urgenţă

 

           Primăria Brăila anunţă într-un comunicat că în data de 1 noiembrie 2017 va avea loc un exerciţiu de înștiințare și alarmare pentru situații de urgență.  

          În conformitate cu Ordinul Inspectorului General nr. 21866 din 24.07.2017 și a adresei cu nr. 1616274 din 28.07.2017 a Inspectoratul Situaţii de Urgenţă (I.S.U.) ”Dunărea” Brăila referitor la ”Organizarea și desfășurarea exercițiilor privind funcționarea mijloacelor de înștiințare și alarmare în situații de urgență pe anul 2017 începând cu luna august 2017 în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 – 11.00 ISU”Dunărea” Brăila va organiza și desfășura antrenamente / exerciții pentru verificarea funcționării sirenelor de alarmare publică.    

          Anterior introducerii semnalului acustic de alarmare  va fi transmis următorul mesaj vocal ”Cetățeni, acesta este un exercițiu! Nu intrați în panică!”. În scopul preîntâmpinării panicii, a cunoașterii semnificației semnalelor de alarmare acustice și a măsurilor care trebuie adoptate în situații de protecție civilă, acest eveniment se va mediatiza către populație, instituții publice și operatorii economici de pe raza municipiului Brăila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.