Adrian Tabarac, noul președinte al Organizației Municipale PNL Brăila


*Ales duminică, 25 martie 2018 * Îşi propune ca împreună cu ceilalţi colegi să se implice în rezolvarea problemelor – multe… – ale comunităţii 

Organizația PNL Brăila a organizat duminică, 25 martie 2018, ședința Consiliului de Coordonare Local al Municipiului Brăila (https://brailachirei.wordpress.com/2018/03/22/pnl-braila-isi-alege-seful-la-organizatia-municipala/) în care s-a ales noul Biroul Politic Local Municipal al Filialei PNL.

Adrian Tabarac

     Pe lângă membri liberali din structura menţionată, alături de preşedintele Alexandru Danaila-Zaharia al Organizaţiei Judeţene PNL Brăila, deputaţii Antoneta Ioniță şi Vasile Varga, la lucrări au participat și invitați din afara Brăilei, respectiv deputatul Victor Paul Dobre – vicepreședinte regional pe Regiunea Sud-Est al PNL central, senatorul George Cătălin Stângă.
Noul președinte al Organizației Municipale PNL Brăila a fost ales Adrian Tabarac, consilier local municipal (u de multă vreme; l-a înlocuit pe Cătălin Hagiu care a demisionat la finele lui 2017 din motive de serviciu din Consiliul Local Munciipal şi de la şefia Organizaţiei Municipale PNL).

Liberalii, care se străduiesc să facă opoziție constructivă la Brăila condusă de PSD și ALDE, vor să facă și mai departe același lucru cu scopul de a aduce un plus de bine în viața brăilenilor. De altfel, propunerile liberale pentru Consiliul Local Municipal şi Consiliul Judeţean vizează o serie de aspecte pot aduce beneficii: ex. parc industrial, cabinete medicale de cartier unde să poată fi oferite servicii simple de tratament, eliminarea taxei de apa pluvială etc. Deocamdată, locuitorii Brăilei – care și-a serbat la 20 ianuarie 2018 cei 650 ani de atestare documentară –  nu se pot lăuda cu prea multe investiții în zonă, cu drumuri bune, cu locuri de muncă bine plătite, cu un județ cu mare potențial agricol care să beneficieze de avantaje reale din acest aspect etc. 

Adrian Tabarac: „PNL Brăila are de astăzi o nouă echipă de conducere, o îmbinare de entuziasm și experiență, de oameni pe care îi leagă dorința de a se implica pentru problemele comunității. Iar primul proiect pe care l-am propus, în calitate de președinte al municipalei PNL și de lider al acestei echipe este organizarea unui referendum pentru a elimina apa de ploaie din facturile brăilenilor. Consider că este un pas important pentru a demonstra că ne pasă de ceea ce se întâmplă în comunitate, de nevoile oamenilor și că pornim la drum pe niște principii clare: comunicare, deschidere, implicare. Sunt convins că, împreună cu președintele PNL, Alexndru Dănăilă, cu oamenii din echipă, vom reuși să mișcăm lucrurile pentru Brăila pe care o iubim!”. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.