La Biblioteca Județeană Brăila, înscrieri la Clubul de vacanţă


*Înscrieri din 2 mai 2018, la Sala de lectură * Clubul va funcţiona în perioada 2 iulie – 10 august 2018

     Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila – manager Dragoş Adrian Neagu – organizează și în acest an Clubul de Vacanță, în perioada 2 iulie – 10 august 2018. Doritorii, cu vârste între 8 şi 14 ani, sunt aşteptaţi să se înscrie la sediul bibliotecii din Piaţa Poligon nr. 4. Atelierele Clubului pot fi vizualizate la http://www.bjbraila.ro/bjpi3/eveniment/start-inscrieri-la-clubul-de-vacanta/

       “Anul 2018 vine cu o nouă ediție a Clubului de Vacanță, cea de-a IV-a, și cu noi provocări pentru cei mai mici utilizatori ai Bibliotecii. Urmare a succesului de anul trecut, am mărit numărul atelierelor sportive la 11 față de 7 în 2017 și am introdus ateliere de karaoke, limba engleză prin povești, limba spaniolă, micul arhitect – modelaj în lut. O veste bună avem și pentru copiii îndrăgostiți de activități în aer liber: se păstrează atelierul Hoinărind prin Brăila și se întorc partenerii de la Cercetașii României – Scout Local Brăila, cu Vacanța în ecobază. Există și alte suprize, dar le lăsăm utilizatorilor bucuria de a descoperi propunerile noastre. Avem peste 50 de ateliere și peste 50 de voluntari implicați. Le mulțumesc tuturor partenerilor implicați pentru gestul nobil de a oferi din timpul liber copiilor brăileni, precum și colegilor bibliotecari; fără această echipă Clubul de Vacanță nu ar fi existat” – declară bibliotecar dr. Eduard Claudiu Brăileanu – șef serviciu Relații cu publicul.

        Numai copiii şi tinerii cu permis de bibliotecă participă la activitățile clubului. Înscrierile la Clubul de vacanță încep miercuri, 2 mai 2018, la Sala de lectură, et. 1. Anul acesta la înscrierea copilului se va completa şi un Acord de fotografiere semnat de părinți/ bunici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.