Independence Day, o nouă ediţie la Brăila


*Eveniment organizat miercuri, 4 iulie 2018, de Primăria Brăila la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică 

   Primaria municipiului Braila organizează miercuri, 4 iulie 2018, începând cu ora 16.30, la Centrul National de Informare şi Promovare Turistică Brăila (sr. Edmond Nicolau nr. 4 A), activitati dedicate Zilei Statelor Unite ale Americii.
În deschiderea evenimentului vor evolua majoretele de la cercul de Ritmic Dans care activează la Cercului Militar Brăila. Un alt moment va fi interpretat de  Iulian Gheorghe – actor al Teatrului de Păpuşi „Cărăbuş” Brăila – care se transformă în „Unchiul Sam” şi va citi „Declaraţia de Independenţă”. Despre însemnătatea acestui document istoric va vorbi prof. Cornelia Miler – coordonator Cercetaşii României, filiala locală. Notă. La ediţia trecută (album foto la https://www.facebook.com/pg/BrailaChirei/photos/?tab=album&album_id=1483469695078948) ne-a încântat cu muzică americană, şi nu numai, formaţia de suflători a Asociaţiei culturale „Voces Concordiae” condusă de Petrea Gogu. Foto din arhiva revistei de cultură şi informaţie Braila Chirei 
Nu în ultimul rând, în program sunt cuprinse momente artistice susţinute de elevi ai Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu”. Şi pe întreg parcursul Independence Day, un grup de elevi de la Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila va picta şi va realiza lucrări de facepainting pentru copiii doritori. 

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.