Tabăra de chitară „Acustic Live Music Camp” 2018, ed. a XIV-a


*La Râmeţ, judeţul Alba în perioada 12 – 18 august 2018 * Unul dintre invitațíi lui Silvan Stâncel – organizatorul taberei – este A. G. Weinberger * Firma Hora, sponsor, oferă și în acest an chitare – șapte la număr. unor talentați tineri participanți   

     Tabăra de chitară „Acustic Live Music Camp” (http://www.tabarachitara.ro) iniţiată şi organizată de cantautorul Silvan Stâncel a ajuns la ediţia a XIV-a care se desfăşoară, tot la pensiunea Râmeţ din judeţul Alba, în perioada 12 – 18 august 2018. Participanţii care ajung cu trenul, în gara Teiuş, vor fi transportaţi gratuit la tabără.

Participă, ca de fiecare dată, tineri cu vârsta mai mare de 10 ani care au ocazia să înveţe sau să se perfecţioneze în utilizarea chitării electrice, chitării acustice cu corzi metal, chitării acustice cu corzi nylon în diferite stiluri: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal etc. În afara programului curent de studiu, tinerii au ocazia să participe la drumeţii în împrejurimi – la Mânăstirea Râmeţ, în Cheile Râmeţ – şi la focuri de tabără şi multe alte distracţii tipice unei tabere. Un eveniment deosebit în program este întâlnirea cu A. G. Weinberger, acesta urmând să susţină împreună cu Silvan Stâncel un concert pentru tinerii din tabără.

Silvan Stâncel

De menţionat este că sponsorul, Societatea Comercială Hora SA Reghin, www.hora.ro oferă şi în acest an premii, nu mai puţin de 7 chitare urmând să ajungă la tinerii merituoşi selectaţi de organizatori. Manifestarea este sprijinită de la Primăria Reghin, Casa de Cultură Reghin.

** *  Silvan Stâncel (http://www.silvanstancel.ro şi https://www.facebook.com/silvanstancel/) a iniţiat manifestarea ca proiect cultural ACUSTIC LIVE, pentru promovarea chitarei și a muzicii live – http://acusticlive.blogspot.com – în anul 2008.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.