Stelian Tănase, lansare la Brăila a romanului „Partida de vânătoare”


*Vineri, 16 noiembrie 2018, de la ora 17.00

     Biblioteca Județeană „Panait Istrati” din Brăila este gazdă şi organizator al lansării cărţii „Partida de vânătoare” de Stelian Tănase – scriitor (absolvent de filosofie, cu doctorat în sociologie politică), jurnalist, analist politic (site la https://www.stelian-tanase.ro/). Alături de autor, va prezenta prof. dr. Viorel Mortu (nume de autor Viorel Coman) – critic literar. Moderator va fi bibliotecar dr. Eduard Claudiu Brăileanu – șef serviciu în Bibliotecă. Evenimentul are loc vineri, 16 noiembrie 2018, de la ora 17.00 în sala „Fănuș Neagu”, etaj doi în sediul bibliotecii (Piața Poligon nr. 4).

        „Partida de vânătoare” este un roman foileton născut din provocările tipice ale scriitorilor debutanți. “Personajul principal este Țumpi, o tânără simpatică, plină de angoase la modă și căreia i se pare că salvarea stă în scrierea unei cărți fenomenale. Cartea lui Stelian Tănase este, într-adevăr, fenomenală, mai ales că intriga se desfășoară pe trei planuri, purtând cititorul în universul culiselor politice, intrigilor polițiste și secvențelor încărcate de erotism” – preluare de pe site-ul Editurii Vremea (unde apare şi informaţia că volumul nu mai este în stoc).

Stelian Tănase

         „Nu trebuie să mire personajul principal feminin. În toate romanele mele, personajul principal este o femeie. Aleg întotdeauna femeia pentru că e mai plină de angoase şi probleme decât un bărbat. Despre o femeie ai oricând ce scrie. … Ţumpi sunt eu”, se confesează Stelian Tănase.

** * Alte cărţi scrise de Stelian Tănase: „Nocturna cu vampir. Opus 1”, 2017, la Editura RAO, „Conversaţii cu Regele Mihai”, 2018, Editura Corint, în serie de autor la Editura Humanitas: „Playback” 2008 (ediţia I), „Corpuri de iluminat” 2008 (ediţia I), „Clienţii lu’ Tanti Varvara” 2009 (ediţia a II-a), „Istoria căderii regimurilor comuniste. Miracolul revoluţiei” 2009, „Anatomia mistificării. 1944-1989” 2009 (lista nu e completa). Foto Stelian Tănase, preluare de pe cinemagia.ro

Nota red. Pentru imagini (şi video) de la lansare urmăriţi https://www.facebook.com/ArmandaFilipine şi https://www.facebook.com/BrailaChirei/  pagina din reţeaua Facebook a revistei de cultură şi informaţie Braila Chirei.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.