Concert pentru 8 martie 2019, oferit de Filarmonica „Lyra – Cavadia” Brăila


*Cu Orchestra de cameră „Cavadia” condusă de Petrea Gogu, solişti Cristian Bălăşescu – tenor şi Radu Banariuc – violonist, la Teatrul „Maria Filotti” în 6 martie 2019, de la ora 19.00

  Filarmonica „Lyra – George Cavadia” Brăila, manager prof. Ionuţ Săndel Balaban, invită publicul brăilean şi nu numai la concertul vocal-simfonic sustinut de Orchestra de cameră „George Cavadia” a filarmonicii brăilene, orchestră condusă de col (r) prof. Petrea Gogu, concert dedicat doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii (8 martie). Evenimentul are loc în data de 6 martie 2019, cu începere de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului „Maria Filotti” Brăila.
Concertul are de această dată ca invitaţi pe tenorul Cristian Bălăşescu – activează în prezent ca prim-solist al Operei Naţionale Timişoara, şi pe violonistul Radu Banariuc din Republica Moldova. Vor fi prezentate pagini din creaţia compozitorilor Antonio Vivaldi, Gioachino Rossini, Johann Strauss, Franz Lehar, Vangelis (Evangelos Odysseas Papathanassiou) etc.

Biletele – preţ bilet pentru acest concert 39.08 lei – se găsesc la sediul filarmonicii din Brăila, Calea Călăraşilor nr. 52 (Casa Tineretului) de luni până vineri între orele 8.00 – 18.00. Relaţii suplimentare şi rezervări la tel 0787/817063 sau 0787261117. 

Foto cu Orchestra de cameră a filarmonicii brăilene dirijată de maestrul Petrea Gogu (cel cere a condus vreme de 25 de ani Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, cel care a înfinţat la Brăila un atractiv Festival al Muzicililor Militare), tot pe scena dramaticului brăilean, din arhiva Armanda Filipine – revista de cutură şi informaţie Braila Chirei. de la un concert cu solist Alexandru Tomescu (25 octombrie 2018).

Notă. Urmăriţi reţeaua de socializare Facebook, paginile https://www.facebook.com/ArmandaFilipine

şi https://www.facebook.com/BrailaChirei/ pentru detalii (secvenţe video, foto) de la eveniment.

Reclame

2 comentarii

  1. A republicat asta pe BRAILA CHIREI și a comentat:

    Mâine, 6 martie 2019, de la ora 19.00 în sala mare a dramaticului brăilean.

  2. […] Orchestra de cameră ”Cavadia” condusă de Petrea Gogu, pe scena TMF în 6 martie 2019 (https://brailachirei.wordpress.com/2019/02/20/concert-pentru-8-martie-2019-oferit-de-filarmonica-lyr…), din arhiva revistei de cultură și informație Braila […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.