Bărbat căzut din autobuz, în timpul mersului


*S-a întâmplat la Brăila, în municipiu * Uşile mijlocului de transport s-au deschis atunci când nu era cazul

 Un bărbat a căzut ieri, 4 martie 2019, în municipiul Brăila din mijlocul de transport în comun cu care circula deoarece uşile s-au deschis în timpul mersului. Era un autobuz înmatriculat la SC Braicar SA, firma de transport a Primăriei municipiului Brăila şi aflată sub coordonarea Consiliului Local Municipal.

Persoana implicată în incident a fost trimisă la medic pentru consult, iar conducerea Braicar a decis realizarea unei anchete pentru a stabili cauzele deschiderii uşii din mers.

Nota red. Chiar dacă se va dovedi că uşile s-au deschis din vina şoferului (poate că acesta a atins din greşeală maneta care controlează uşile), e puţin probabil că se va putea găsi o soluţie viabilă pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple şi altă dată. Unul dintre motive îl reprezintă chiar şoferii şi caltatea lor profesională. Braicar nu îşi permite să facă şcoală cu noii angajaţi, iar aceştia din urmă provin în mare parte de la firmele care asigurau  transportul cu maxi-taxi în oraş. Puţini dintre ei sunt educaţi conform standardelor moderne şi de civlizaţie. Încă sunt destui care vorbesc mult la telefon în timp ce şofează, alţii ascultă la volum mare radio-ul sau discută cu fel şi fel de cunoştinţe în timp ce conduc. Ar trebui ca şcolile de meserii să revină la ce au fost odată, iar şcolile de şoferi să pună accentul la fel de mult şi pe conduită, nu doar pe cunoştinţe atunci când testează candidaţii pentru carnetul auto.

Un gând despre „Bărbat căzut din autobuz, în timpul mersului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.